Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi violat o femeie din Ostrov Nicolae Cismaru şi-a primit pedeapsa

ro

07 Dec, 2015 00:00 1815 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Medgidia în dosarul în care Nicolae Cismaru este judecat pentru viol. Prin urmare, Cismaru va executa pedeapsa de cinci ani de închisoare.
 
Judecătorii constănţeni au desfiinţat în parte sentinţa apelată şi, „rejudecând, majorează pedeapsa aplicată inculpatului Cismaru Nicolae pentru săvârşirea infracţiunii de viol“. „De la trei ani de închisoare la patru ani închisoare (...) Adaugă la pedeapsa de un an de închisoare aplicată inculpatului prin sentinţa penală nr. 2325/19.09.2013 a Judecătoriei Medgidia pedeapsa aplicată prin prezenta decizie, în final, inculpatul Cismaru Nicolae execută pedeapsa de cinci ani de închisoare“.
 
Decizia este definitivă.
 
Reamintim că, sub pretextul că doreşte să o ajute să monteze aracii la cultura de roşii, Nicolae Cismaru, în vârstă de 43 de ani, din Ostrov, ar fi intrat în locuinţa persoanei vătămate, „a întreţinut un raport sexual neconsimţit cu persoana vătămată, prin violenţă şi profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate, aceasta având vârsta de 68 de ani“, potrivit procurorilor.
 
„La solicitarea persoanei vătămate J.C., inculpatul a refuzat să părăsească imobilul după consumarea raportului sexual“, mai arată procurorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii