Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi făcut cumpărături sub identitate falsă Adrian Roşianu rămâne în arest

ro

19 Nov, 2015 00:00 2594 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus, ieri, respingerea contestaţiei formulate de Adrian Roşianu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Astfel, Roşianu va rămâne în arest preventiv.
 
Reamintim că, din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut faptul că, în perioada septembrie-octombrie 2015, „împreună cu alte persoane, inculpatul Roşianu Adrian, declinându-şi identităţi nereale şi utilizând ordine de plată nereale, în numele a diverse societăţi comerciale neimplicate în cauză, a cumpărat cantitatea de 477 mp de parchet, un generator electric şi un despicător de cablu, în dauna a trei persoane vătămate distincte, bunuri care au fost ridicate de la persoanele vătămate, dar a căror contravaloare nu a mai fost achitată“.
 
„Inculpaţii Ardeleanu Bogdan Ştefan, Dumitru Iancu Gheorghe şi Tache Gheorghe au acordat sprijin inculpatului Roşianu Adrian, întrucât fie au ridicat parchetul de la transportatorul ce a transportat marfa de la vânzător în municipiul Constanţa, la presupusul cumpărător, cum este cazul lui Ardeleanu Bogdan Ştefan, fie au asigurat depozitarea şi au încercat valorificarea bunurilor (generator electric şi despicător de cablu) către diverşi clienţi, cum este cazul celorlalţi doi inculpaţi, Dumitru Iancu Gheorghe şi Tache Gheorghe.

Prin vânzarea frauduloasă a celor trei tipuri de mărfuri, a fost produs un prejudiciu de aproximativ 76.000 de lei, care a fost în totalitate recuperat“, potrivit procurorilor.
 
În cauză, cercetările continuă pentru tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii