Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AMVVD Constanța ”Veteranii de război rămân tot mai puțini”

ro

29 Apr, 2021 15:24 2085 Marime text


Astăzi, 29 aprilie, este marcată Ziua Veteranilor de Război.

”Pe zi ce trece veteranii de război rămân tot mai puțini și cu puterile slăbite, iar noi, veteranii din misiunile internaționale după Revoluție, nu îi vom uita niciodată!”, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Cristi Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități "Sf Mare Mucenic Dumitrie - Izvorâtorul de Mir".

Președintele AMVVD Constanța a precizat că veteranii care sunt în viață vor beneficia în continuare de sprijinul asociației, care se angajează, totodaăt, să le sprijine în continuare și pe văduvele celor ce nu mai sunt printre noi.

”Astăzi, 29 aprilie, sărbătorim Ziua Veteranilor de război, dar în  același timp îi comemorăm și pe cei căzuți pe front. Datorită sacrificiului lor, Romania este națiune de sine stătătoare, cu identitate și integritate teritorială!
Pe zi ce trece veteranii de război rămân tot mai puțini și cu puterile slăbite, iar noi, veteranii din misiunile internaționale după Revoluție, nu îi vom uita niciodată! Pe cei care sunt în viață îi vom sprijini în continuare atât pe dumnealor, cât și pe văduvele celor ce se odihnesc!
La mulți ani veteranilor de război! Cinste lor!”, a transmis Cristi Crăciun, președintele AMVVD Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii