Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

ro

29 Feb, 2024 21:10 812 Marime text
foto: IPJ ConstantaLa data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cartierele Inel II, Casa de Cultură și Coiciu.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.
 
La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia –au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
 
În perioada 28-29 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor săvârșite cu violență și a traficului și consumului de droguri.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere, pentru depășire neregulamentară, și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Citește și: 

Știri ConstanțaAmenzi pentru societăți ce efectuează lucrări pe bulevardele Aurel Vlaicu și Tomis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii