Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Amenzi pentru societăți ce efectuează lucrări pe bulevardele Aurel Vlaicu și Tomis

ro

29 Feb, 2024 14:18 583 Marime text
La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public, în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.
 
Cu această ocazie, au fost verificate 14 lucrări.
 
Potrivit IPJ Constanța, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 91.000 de lei.
 
Exemple:
 
La data de 28 februarie a.c., polițiștii au constatat că o societate comercială a efectuat lucrări pe bulevarul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța fără a monta indicatoare sau alte dispozitive speciale pentru semnalizarea corespunzătoare a obstacolelor aflate pe carosabil, punând în pericol siguranța traficului rutier.
 
Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 8.250 de lei.
 
La data de 28 februarie a.c., polițiștii au constatat că o societate comercială a efectuat lucrări pe bulevarul Tomis din municipiul Constanța fără a monta indicatoare sau alte dispozitive speciale pentru semnalizarea corespunzătoare a obstacolelor aflate pe carosabil, punând în pericol siguranța traficului rutier.
 
Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 8.250 de lei.

Citește și: 

Două societăți care fac lucrări pe bulevardele Aurel Vlaicu și Mamaia din Constanța, sancționate de polițiști (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii