Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Şoferul se albise la faţă Accident urmat de un incendiu, la Poarta Albă! Trei persoane rănite, una a rămas încarcerată (galerie foto+video)

ro

28 Mar, 2017 13:26 10475 Marime text


Astăzi, 28 martie, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi la Poarta Albă, pe strada Primăriei, unde s-a produs un accident rutier, urmat de un incendiu.
 
Potrivit primelor informaţii, o maşină de gunoi s-a răsturnat, trei persoane fiind rănite, dintre care una este încarcerată.

La locul incendiului se deplasează o autospecială de stingere de la Medgidia, descarcerarea de la Palas, două ambulanţe şi un smurd C cu medic.

Conform reprezentanţilor ISU Dobrogea, a ajuns deja autospeciala de la Medgidia şi se lucrează pentru descarcerarea persoanei. Incendiul a fost lichidat, însă poate exista posibilitatea reaprinderii, acesta fiind supravegheat.


UPDATE 2, ora 14.31
 
Mașina de gunoi aparţine de Primăria Poarta Albă. În acest context, am luat legătură cu viceprimarul din Poarta Albă.
  

„A fost o flacără, care, în scurt timp, s-a stins. Din câte am înţeles, şoferului i s-a făcut rău la volan, aşa mi-a spus celălalt muncitor care se afla în cabină cu el. Se albise la faţă”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, viceprimarul.

 
De asemenea, ne-a spus că, în trecut, şoferul a suferit un preinfarct.

În urma incidentului de astăzi, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, cu un traumatism cranio-cerebral. Pentru investigaţii de specialitate, a fost transportat şi un tânăr de 21 de ani. Şoferul, în vârstă de 48 de ani, a fost, de asemenea, transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.


UPDATE 1, ora 13.44

Persoana încarcerată a fost scoasă, două persoane fiind preluate de SAJ. Deocamdată, acestea primesc îngrijiri medicale la locul incidentului.

Persoana descarcerată va fi preluată de elicopterul SMURD.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii