Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident teribil pe autostrada A 1. Imagini grăitoare (galerie foto)

ro

24 Apr, 2019 11:35 5349 Marime text
Un grav accident de circulaţie a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe Autostrada A1, la km 460.

Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Banat, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „s-a primit un apel pe SNUAU 112 privind producerea unui accident rutier pe Autostrada A1 km 460, sensul de mers Lugoj – Timisoara”.

Megherea mai spune că „în accident a fost implicat un autotren care staţiona pe banda de urgenţă şi un alt autotren, care transporta piese metalice, care circula pe banda I a autostrăzii, şi în urma accidentului traficul a fost blocat pe ambele sensuri, direcţia Lugoj - Timişoara.

Ambele maşini sunt distruse, imaginile fiind grăitoare în acest sens.

Şoferul autotrenului care circula pe banda I a suferit traume minore, i s-a acordat primul ajutor medical de urgenţă de un echipaj SAJ Timiş aflat la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Echipajul ISU Banat al jud Timis, de la Detasamentul de Pompieri Lugoj, 1 VW AMAROK CU 3 subofiteri asigura masuri PSI la fata locului.
Totodată Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, la kilometrul 460, în zona localităţii Balinţ, judeţul Timiş, pe sensul de mers Lugoj - Timişoara, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane.
În urma impactului încărcăturile vehiculelor s-au împrăştiat pe carosabil, fără însă a exista substanţe inflamabile sau periculoase, dar blochează circulaţia rutieră pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale sensului către Timişoara, aceasta desfăşurându-se doar pe cea de-a doua, prin dirijarea poliţiei.
Valorile de trafic sunt în creştere. Din primele verificări o singură persoană ar fi suferit leziuni uşoare. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza şi împrejurările producerii accidentului rutier. 
 
Sursa foto: ISU Banat Timis
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii