Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN2, în apropierea localităţii Sineşti. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite. Cum s-a petrecut accidentul

ro

08 May, 2017 21:37 6757 Marime text
Astăzi, în jurul orei 17:30, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor trei.
 
Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar din primele cercetări au stabilit că în timp ce un tânăr de 24 de ani, din judeţul Suceava, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Sineşti ar fi derapat şi ar fi pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din judeţul Buzău.
 
Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 45 de ani, din judeţul Buzău, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, vătămarea corporală a unei femei de 69 de ani, din judeţul Buzău, pasageră în acelaşi autoturism, a conducătorului auto de 42 de ani şi a unui tânăr de 26 de ani, din judeţul Bacău, pasager în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens.
 
Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.
 
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Sursa foto: IPJ Ialomiţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii