Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier pe Aurel Vlaicu, din Constanţa. Aproape de campusul universitar. Bărbat, resuscitat (galerie foto + video)

ro

24 Jun, 2018 12:43 13984 Marime text
Accident rutier pe Aurel Vlaicu, din municipiul Constanţa. Evenimentul a avut loc aproape de campusul universitar. Conform primelor date, din eveniment a rezultat o victimă.

Conform primelor date, un şoferul unui Volkswagen Golf i s-a făcut rău la volan şi a intrat  într-un Audi, înmatriculat în Tulcea.

Şoferul din Volkswagen a fost dus la spital. În maşină se mai afla şi un copil de câţiva ani - nepot al şoferului, care nu are nevoie de îngrijiri medicale. Totuşi, copilul va fi dus la spital, pentru un control de rutină.

UPDATE - Ce spune IPJ Constanţa

Astăzi, ora 12.35, un bărbat, de 59 de ani, a condus un autoturism în banda nr.2, dinspre bd. Al. Lăpușneanu către aleea Dispensarului și, ajungând în dreptul blocului 17 A, pe fondul unor afecțiuni medicale ( stop cardiorespirator), a pierdut controlul asupra autoturismului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune ușoară cu un autoturism parcat. Conducătorul auto a fost resuscitat aproximativ o oră, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii