Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier între un microbuz și o mașină, în zona localității Urziceni. Nouă victime. Un șofer cu alcoolemie record (galerie foto)

ro

02 Sep, 2020 16:48 1998 Marime text
  • Accident rutier pe DN2 în zona localității Urziceni.
  • În urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz, au rezultat 9 victime.

Astăzi, în jurul orei 16:00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe DN2,  în zona localității Urziceni, în care a fost implicat un autoturism și un microbuz cu persoane. La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă, o autospecialâ de descarcerare, o ambulanța SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița - substația Urziceni.

Potrivit ISU Ialomița, din eveniment au rezultat 9 victime, conștiente: 7 din microbuz și 2 din autoturism. Victimelor le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței. Ulterior, toate cele 9 victime au refuzat transportul la  spital.
Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil

Cum s-a produs accidentul, potrivit ISU Constanța

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 53 de ani, circula pe DN2, ar fi pierdut controlul direcție de mers într - o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului și a unui pasager din același autoturism.
În urma testării cu aparatul Drager, în cazul șoferului autovehiculului rezultatul a indicat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce în cazul șoferului microbuzului rezultatul a indicat o valoare negativă.

Sursă foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii