Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier între două mașini la intrare în Mangalia. Unul din autoturisme s-a răsturnat. Două persoane rănite

ro

02 Sep, 2022 14:43 2669 Marime text
 Imagine de la eveniment, foto: ISU Ialomița
UPDATE 2 

S-au asigurat masuri PSI și au fost degajate mașinile de pe carosabil. Persoanele refuzș transportul la spital. Forțele de interventie care au acționat au fost  o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD., transmit reprezentanții ISU Dobrogea. 

UPDATE 1

Este vorba despre o victimă care a refuzat transportul spital, iar cea de a doua, prezintă traumtism craniocerebral și a fost transportata de Saj B2 la Spitalul Mangalia., informează medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la intrare în Mangalia, zona Herghelie.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs între doiă mașini, dintre care una s-a răsturnat. 

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Victimele sunt neîncarcerate. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii