Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Oradea. Un șofer a rămas încarcerat (galerie foto)

ro

13 Feb, 2020 13:26 1574 Marime text

Joi, 13 februarie a.c., la ora 11.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier între un autoturism și o autoutilitară de tractări autovehicule, care rulau pe Calea Clujului din municipiu, apelantul precizând faptul că o persoană a rămas încarcerată.
 
Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului și cu o autospecială de descarcerare grea.

 Ajunși la fața locului, pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului, care rămăsese captiv între fiarele contorsionate ale mașinii.

După evacuare, victima, aflată în stare de conștiență, a fost predată echipajului SMURD care i-a acordat îngrijirile medicale necesare, transportând-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Sursa foto: ISU Bihor 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii