Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Galați. Una dintre victime este un copil de 3 ani

ro

06 Sep, 2023 13:31 802 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 15.30, la intersecția dintre DN 25 cu strada Roșiori, din localitatea Ivești, județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.
 
La data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 15.30, la intersecția dintre DN 25 cu strada Roșiori, din localitatea Ivești, județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Galați.
         
Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat, de 64 de ani, din comuna Liești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Roșiori, din localitatea Ivești, având direcția de deplasare dinspre calea ferată, când a ajuns la intersecția cu DN 25, a pătruns pe drumul prioritar fără a respecta semnificația indicatorului rutier „STOP” și a intrat în impact cu un autoturism, care era condus regulamentar de un tânăr, cu vârsta de 22 de ani, dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci.
 
În urma impactului dintre cele două autovehicule, cel de-al doilea a fost proiectat într-un alt autoturism care era condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, având direcția către municipiul Tecuci.
         
În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autovehicule și rănirea ușoară a bărbatului de 33 de ani, dar și a fiului acestuia, cu vârsta de 3 ani și 9 luni, aflat pe bancheta din spate. Cei doi au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale.
         
Chiar dacă la testarea alcoolscop a celor trei conducători auto, rezultatul a fost negativ, la spital au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier.  
         

Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice

                  
În cursul nopții de 5/6 septembrie 2023, în jurul orei 00:35, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Galați au observat un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona cuprinsă între strada Oțelarilor și Textiliștilor.
         
A fost efectuat semnalul regulamentar de oprire către persoana care se afla la volan, iar după ce aceasta s-a conformat, polițiștii au constatat că la volan se afla un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Galați, care mirosea a băuturi alcoolice.
         
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest Drager, însă a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța: Minoră accidentată pe o trecere de pietoni din Mangalia. Șoferul a fugit de la locul faptei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii