Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Minoră accidentată pe o trecere de pietoni din Mangalia. Șoferul a fugit de la locul faptei

ro

06 Sep, 2023 12:13 1251 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița Năsăud
  • La data de 3 septembrie 2023, în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia - Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul 1 Decembrie, s-a produs un accident rutier.

La data de 3 septembrie 2023, în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia - Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul 1 Decembrie, s-a produs un accident rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi surprins și accidentat o minoră, de 16 ani, care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.

Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul faptei, în jurul orei 20.15 prezentându-se la sediul Poliției municipiului Mangalia.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului rutier, minora a fost rănită. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea sau modificarea locului accidentului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE. Știri Constanța azi: Accident rutier între două autoturisme la intersecția localităților Medgidia și Cuza Vodă. Una dintre mașini a intrat în stâlp (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii