Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Accident rutier cu victimă pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Implicate o motocicletă și un autoturism (galerie foto+video)

ro

04 Jun, 2020 11:59 4876 Marime text
  • Un accident rutier s-a produs pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța.
  • În urma impactului, a rezultat o victima conștientă și cooperantă.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier între un autorurism și o motocicletă produs pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. 

În urma impactului, a rezultat o victima conștientă și cooperantă. Victima este motociclistul, care a fost transportat la spital. 

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 11:55, un bărbat de 45 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, pe a treia bandă, dinspre strada Soveja către bulevardul Tomis şi ajungând la intersecţie cu strada Cameliei, a efectuat viraj la stânga, iar din cauza neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de bărbat, de 45 de ani, din sens opus, pe a doua bandă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de motocicletă, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii