Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident în Valu lui Traian. Două victime. Maşinile au intrat în gardul unui magazin de piese auto (galerie foto)

ro

09 Aug, 2019 00:26 6579 Marime text
Un grav accident de circulaţie a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe Calea Dobrogei-strada principală a localităţii Valu lui Traian, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme, ambele înmatriculate în judeţul Constanţa.

Potrivit primelor informaţii primite de la ISU Dobrogea-Constanţa sunt două victime, neîncarcerate.

În urma coliziunii ambele maşini au intrat în gardul unui magazin de piese auto, şi numai norocul a făcut ca la ora aceea nimeni să nu fie pe trotuar.

Adrian Bârzan, de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, spune că este vorba despre două victime: una cu traumatism craniocerebral şi o alta cu atac de panică.

UPDATE Oficial de la IPJ Constanţa: 


În data de 8 august a.c., în jurul orei 23.45, un bărbat de 30 de ani a condus un autoturism în parcarea pieței din Valu lui Traian către DN 3 și, ajungând la intersecție cu acesta, nu a acordat prioritate și a efectuat viraj peste marcajul longitudinal continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani. 

În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate pe contrasens, în gardul unui imobil, fără a-l avaria. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară primului conducător auto, dar și a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism, de 29 de ani.

Sursa foto SAJ Constanta+IPJ Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii