Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acccident rutier între Eforie Nord și Eforie Sud. Un autoturism a intrat în stâlp. Două victime încarcerate, dintre care una a murit (galerie foto+video)

ro

10 Aug, 2020 21:06 4700 Marime text
  • Accident rutier între Eforie Nord și Eforie Sud, județul Constanța.

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină între Eforie Nord și Eforie Sud, județul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier. În urma impactului,  au rezultat două victime încarcerate.  
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, spune că la accidentul rutier intervin 2 autospeciale de descarcerare, 2 ambulanțe smurd B și un echipaj saj cu medic. La fața locului sunt 2 victime încarcerate, una dintre acestea inconștientă. E vorba de un autoturism intrat în stâlp.

Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, a mai transmis că cele două persoane au fost extrase din autoturism. Este vorba de o tânără de 20 de ani (șofer) transportata la spital cu traumatisme multiple și un tânăr de 22 de ani (pasager dreapta) din păcate decedat.


Oficial de la IPJ Constanța

La accidentul dintre localitățile Eforie Nord și Eforie Sud, din primele informații, șoferul circula pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia, iar la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un stâlp, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.
 
 
  Sursa foto-video: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii