Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. S-a activat Planul Roşu Accident rutier pe DN2. Șapte morți printre care doi copii. Implicate un autoturism și un microbuz (galerie foto)

ro

25 Jul, 2021 08:54 6174 Marime text
 
  • Accident rutier pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni.
UPDATE 2

Urmare accident rutier Răcăciuni: În urma coliziunii dintre un microbuz și un autoturism au rezultat 12 victime astfel: în autoturism erau 5 persoane (doi adulti și trei minori), iar în microbuz 7 persoane adulte. Au decedat un adult și doi minori din autoturism și 4 adulți din microbuz. 

5 persoane (un minor și patru adulți) au fost preluate de către ambulanțele SAJ.

Potrivit România TV cei din microbuz veneau la mare în vacanță.

UPDATE 1

În evenimentul rutier sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulți și 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgență Bacău (3 adulți și 2 minori), transmite ISU Bacău.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane.

Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție.
 
Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Forțele alocate sunt ATPVM (Autospecială transport personal şi victime multiple) de la ISU Galați și 1 Descarcerare grea, 1 ASAS (Autospecială cu Apă şi Spumă), si SMURD – ISU Vrancea, 1 – elicopter SMURD Iași.

Este vorba despre o coliziune frontala intre autoturism și microbuz, în afara localității Orbeni. Până în acest moment sunt 12 victime, 4 decedați. Trafic blocat, informează ISU Bacău. 

La locul accidentului se deplasează 1 ASAS, 1 Descarcerare, SMURD Bacău și Sascut, 1 ATPVM. În sprijin intervin 4 SAJ.

Sursa foto: ISU Bacău 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii