Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălin Popa, reţinut A agresat un jandarm şi a spart maşina Poliţiei, la Eforie

ro

23 Jun, 2015 00:00 2515 Marime text
Poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi prin 112, duminică după-amiază, cu privire la faptul că, pe aleea turistică din zona hotelului Belona din Eforie Nord, are loc un conflict, iar la faţa locului s-a deplasat operativ patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un lucrător al IJJ Constanţa, cu o autoutilitară de Poliţie inscripţionată.

Echipajul ajuns la faţa locului a identificat un grup format din mai multe persoane, constatând că două dintre ele au un comportament agresiv, fiind vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice.
La momentul intervenţiei, una dintre cele două persoane l-a lovit pe jandarm, spărgând şi un geam al autoutilitarei, fapt pentru care ambele persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei staţiunii Eforie. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi distrugere.

Cei doi, identificaţi ca fiind Mădălin Alexandru Popa, de 27 de ani, şi Vasilică Niță, de 32 de ani, ambii domiciliaţi în localitatea Bărăganu, judeţul Constanţa, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Procurorul a dispus faţă de Vasilică Niţă măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, iar Mădălin Popa a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind prezentat, ieri, Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii