Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde votăm, unde reclamăm La Constanţa, s-a deschis procesul de votare pentru alegerile europarlamentare 2014

ro

25 May, 2014 07:04 2990 Marime text
Fix la ora 07.00, pe raza judeţului Constanţa s-au deschis urnele de vot.
Pentru alegători sunt deschise 551 de secţii.
Pentru alegătorii din Constanţa, primarii au decis organizarea de secţii de votare la Teatrul Fantasio şi la Agenţia Fiscală din municipiul reşedinţă.
Unde votăm
În județ întâlnim secții de vot în hoteluri sau în sediul poliției locale. Astfel, în Mangalia au fost amenajate secții de votare și la SC Eco GOLD SA, la Hotel Mangalia şi la clubul spitalului din localitate.
De asemenea, regăsim secţii de vot la Hotelul Stadion şi la PF Agiomer Muzechir (în Medgidia), la sediul Poliţiei Locale şi la Hotel Traian (Eforie Nord), la Centrul permanent pentru persoane abuzate (Hârşova), la „Coloana auto – Ecoterm” (Năvodari), la Grupa Fluturaşilor şi la Grupa Răţuştelor de la Grădiniţa din Agigea, precum şi la Spitalul de Ftiziologie din aceeaşi localitate.
Componenţa BEJ Constanţa
Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană (BECJ) este condus de judecătorul Elisabeta Crihană, din cadrul Tribunalului Constanţa. Locţiitorul preşedintelui Crihană este Iulia Laura Opariuc Dan, tot judecător al Tribunalului Constanţa. De menţionat că membru în BECJ a fost desemnat magistratul Ionela-Diana Faur, din cadrul instanţei mai sus precizate. Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Constanţa are sediul pe bulevardul Tomis, în sediul Palatului Administrativ, şi poate fi contactat la numărul de telefon 0241.515.557 şi la fax 0241.515.559, dar şi pe adresa de e-mail bejconstanta@bec2014.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii