Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, playboy-ul şi femeile

ro

03 Nov, 2011 01:00 2754 Marime text
lavinia_bun.jpgBărbaţi celebri precum Peter Sellers din „Petrecerea", Burt Reynolds din „Forget About It" (Peripeţii de milioane), marele Steve Martin, genial în „Topper" sau în „The Big Year", Jerry Seinfeld din serialul de succes cu acelaşi nume, magnatul Donald Trump, Dan Aykroyd, pe care l-aţi putut urmări în „Sunset Strip", minunatul Leslie Nielsen cu a sa „Seară de Crăciun" sau Seth Rogen din „Pineapple Express" au făcut onoare şi au crescut tirajul Playboy-ului de peste ocean după ce au acceptat să se lase imortalizaţi în paginile lucioase care de obicei ascund între ele trupuri de Veneră, de îngeri sau demoni ai plăcerilor ascunse de minţile purtătorilor de ghetre şi manşete albe.

Deşi nu-l recomandă prea multe nici ca sex-simbol şi nici ca personalitate a vreunui gen epic, dar monden şi plin de aere de mare loverboy, Playboy România l-a ales pe Radu Mazăre pe coperta lunii noiembrie, fiind de altfel şi primul bărbat care apare într-o revistă adresată bărbaţilor.

Primarul Constanţei a devenit primul bărbat care a apărut pe coperta revistei Playboy România, în numărul din noiembrie, lansată pe piaţă astăzi.

După ce în 2009 a pozat în Playboy drept gangster, Mazăre se etalează de această dată printre sâni şi papioane cu iepuraşi. Pictorialul ca pictorialul, artistic, lucrat în photoshop, fete frumoase, interviul acordat însă de protagonist demonstrează încă o dată că dacă bani şi putere ai, restul ce-ţi mai trebuie?!

Mazăre vorbeşte despre câte nopţi rezistă fără femei şi câte rusoaice şi chinezoaice l-au uns până acum la inimă, moca, evident, pentru că primarul nu-şi plăteşte partenerele de sex, el le cucereşte. Aşa îi place probabil lui să creadă. Din curiozitate însă, poate Playboy le va căuta pe fostele iubite.

Întrebat dacă a făcut vreodată sex cu patru femei deodată, a răspuns negativ. Cu precizarea că el nu umblă cu haimanale şi dacă nu umblă, n-are cum să aducă două fete în acelaşi pat decât pe bani. Şi cum el nu-şi plăteşte femeile, nu are asemenea fantasme. Înduioşător, zic, mai că mi-au dat lacrimile citind printre rânduri din interviul cu pricina. E interesant cum de fiecare dată reuşeşte să facă slalom printre răspunsurile care s-ar putea întoarce împotriva sa. E asaltat de femei, dar nu le precizează vârsta, se însoară şi divorţează în aceeaşi seară prin câte un club cu trei-patru piţi-modele, dar nu, el nu merge cu două în pat.

În final, poate pe asta n-o ştiaţi sau aţi citit doar ce v-a convenit din Zorba Grecul, domnule Mazăre, e adevărat că spune Kazantzakis în cartea cu pricina că nenumărate sunt bucuriile acestei lumi, enumerând femeile, fructele, ideile, dar mai spre final revine şi concluzionează că „moartea-i un fleac, un simplu pfff! şi candela se stinge. Dar bătrâneţea e-o ruşine. (Zorba Grecul)

Pentru toate există o explicaţie...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii