Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Era post-flacara violet vraji pentru succesul politicienilor

ro

23 Jan, 2010 02:53 1213 Marime text
claudia_candet_1.jpgDupă ce puterea flăcării violet a făcut adevărate furori printre politicienii autohtoni, a venit rândul vrăjitoarelor să-şi scoată la iveală forţele prin care anumiţi politicieni, primari sau alte feţe cunoscute ale mediului politic au ajuns să ocupe actualele poziţii.

Fie că e mama Columbia, mama Omida sau cine ştie ce tată vrăjitor, de când a început povestea cu flacăra violet tot mai multe personaje de acest gen îşi revendică succesul unor politicienii autohtoni. „Mulţi oameni politici au apelat la noi să le facem descântece de reuşită. Nu pot să vă dau numele lor pentru că, vă daţi seama, este vorba de oameni mari. Dar dacă apelează la noi, nu poate veni el să îşi ia descântecul pentru ca există paparazzi", scriau ieri ziarele naţionale. Şi se pare că afirmaţia este susţinută de mai multe vrăjitoare din breaslă care reclamă că fără ajutorul lor cei ajunşi acum sus de tot au apelat întâi la serviciile lor. Mai mult, se pare că practica vrăjilor reciproce între cei care sunt pe funcţii şi cei care aspiră la fotoliile unora ar fi chiar una curentă în mediul politic. E ca şi cum ti l-ai imagina pe Mircea Geoană cum îi transferă energia negativă celui/celor care vor să-i ia locul de frunte în PSD. Şi stai şi-ţi imaginezi cum se concentrează actualul lider al PSD şi cu puterea minţii îi opreşte pe cei care vor să-i locul. Şi mai mult, Geoană dă o comandă acolo, sus sau jos la forţele răului şi cât ai clipi toţi cei care îl vor plecat din fruntea partidului, i se vor alătura.

Problema cu „flacăra violet" ori cu vrăjile pentru ca politicienii să-şi capete anumite fotolii mi se pare una pe care nici copiii de 10 ani nu ar crede-o.

Nu cred neapărat în forţele malefice de acest gen dar cred că aşa cum există bine pe Pământ, aşa există şi rău. Că dacă eşti adepta practicilor frecvente de acest gen îţi este aproape imposibil să te abţii să-şi faci un bine cu răul altuia. Vinovaţi suntem noi toţi cei care asistăm la inepţiile celor din jur, a celor care găsesc orice fel de metodă ca să distragă atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme al ţării, a lipsurilor şi a traiului cotidian aproape imposibil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii