Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, candidatul PDL în 2012?!

ro

16 Jul, 2011 00:00 2352 Marime text
Teodora_DUMI.jpgEvaluările şefilor PDL din fruntea deconcentratelor i-au lăsat pe toţi cam cu gura căscată, mai ales că, momentan, partidul are alte probleme pe care trebuie să le rezolve. Însă actuala conducere a decis să înceapă curăţirea buruienilor cu un an înainte de alegeri. Cu se scop?

Foarte simplu: la prima înfăţişare este doar o vendetă sau poate o recompensă faţă de sprijinul din campania internă. Nimic neobişnuit, dacă este să ne gândim, căci cam aşa se procedează orişiunde, chiar şi între membrii aceluiaşi partid. Cu toate acestea, mişcările de acum se vor dovedi a fi inutile, strategia fiindu-le cel puţin dăunătoare celor din PDL. Simplul fapt că ei îşi destituie şefii care nu au avut rezultate bune este de lăudat şi apreciat, însă momentul ales pentru evaluări este total greşit. Chiar dacă au văzut cum s-au dat unii cu UrSuL sau chiar dacă alţi directori sunt loiali vechii conduceri, o asemenea mişcare scade şi mai mult procentele la Constanţa. Poate de aceea, încă o dată, rămân fermă pe poziţie şi consider că alegerile de anul viitor sunt deja aranjate. Ori că voturile vor veni de te miri unde, ori că mai marii de la Bucureşti nu au nicio bază în organizaţia locală, motiv pentru care au dat liber la mişcări de trupe, să mai apuce şi alţi PDL-işti să câştige cinstit (ironic) o pâine. Cred că, de fapt, se pregăteşte o altă schimbare locală de conducere şi acest lucru cât de curând posibil, deoarece unii dintre şefii actuali de deconcentrate (cei care urmează a fi destituiţi) au o prea mare susţinere la Bucureşti, încât nu ar putea fi daţi afară aşa de uşor. Prin urmare, pentru a fi menţinută actuala conducere, vor fi numiţi şefi de instituţii de la Bucureşti, altfel nu merge. Sau rămâne aşa, dar se aplică varianta unui candidat importat tot din capitală, pentru alegerile locale de anul viitor. Iar după cum am observat, singurul pedelist cu cea mai mare trecere în Constanţa, în mare parte printre primarii din judeţ, este Elena Udrea. Ministrul a adunat în timpul mandatului său multe bile albe din partea edililor roşii, galbeni şi portocalii, deoarece le-a sporit acestora popularitatea prin construirea de săli de sport şi aprobarea altor proiecte ce au fost finanţate în comunele constănţene. Dacă nu îi este rezervat postul de prim-ministru, atunci aceasta ar putea să se lupte uşor cu Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • HA,HA,HA ! 16 Jul, 2011 20:01 Adevarul este ca PDL ul a luat-o razna rau de tot !Candidatul pt.primaria Constantei va fi ,fie Jan de la Craiova,fie Copilul Minune,fie Scaraotki. Oricum,oricine ar candida din partea PDL va pierde cu brio si foarte detasat,deoarece nu va fi votat nici macar de catre toti OSV-isti portocalii, daramite de catre alti constanteni...Ori s-au smintit la cap si nu mai au simtul realitatii,ori stiu f.bine ce-i asteapta,insa,tot smintiti la minte sunt daca actioneaza asa cum o fac ...vai de mama lor si vai de mamitica noastra inca ceva timp,pana la alegerile viitoare !