Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Eu sunt cinci! Exemplul Mihaelei Jeremic, o învingătoare. Și-n sport, și-n viață

ro

12 Dec, 2020 00:00 3928 Marime text
  • Voleibalista Mihaela Jeremic are doar cinci degete la ambele mâini și și-a construit universul în jurul cifrei 5.
 

Am scris, deunăzi, despre voleibalista Mihaela Jeremic, de la CS Medgidia, și despre a sa incredibilă poveste de viață și de sport. Pe scurt, sportiva de 27 de ani are numai cinci degete la ambele mâini (două la dreapta, trei la stânga), însă această problemă (cu care s-a născut) nu a împiedicat-o să ducă o viață normală, ba, mai mult, să facă și carieră în sport.

Felul în care Mihaela și-a construit și își trăiește viața m-a impresionat profund. Tânăra nu numai că nu are niciun fel de complex, dar se bucură și de un succes deosebit într-un domeniu, sportul de mare performanță, care multora dintre oamenii obișnuiți le este inaccesibil. Să reușești să cucerești o cupă europeană, Challenge Cup, și să ocupi poziții înalte în campionatul intern într-un sport în care se folosesc numai mâinile, iar tu, din zece, ai numai cinci degete la mâini, aceasta este cu adevărat incredibil și arată ce om special și puternic este Mihaela Jeremic, Ozun înainte de căsătorie.

Invitată la show-ul TV „La Măruță”, de la Pro TV, voleibalista a avut o apariție extrem de plăcută: optimistă, zâmbitoare, plină de viață și răspândind farmec în juru-i. Nu a avut nicio problemă în a vorbi deschis despre situația sa și chiar în a-și arăta mâinile. Cineva a comentat, inspirat, că Mihaela nu are cinci degete, dar poartă cinci inimi în ființa sa de luptătoare.

Tânăra voleibalistă are trăirile și viața unui om normal, se bucură de viață ca oricine. Scrie (chiar frumos, după propria mărturisire), șofează și s-a căsătorit (cu un baschetbalist sârb). A doborât toate barierele la care s-ar putea gândi cineva, iar, cu siguranță, la reușita sa un rol deosebit deține și sportul, ale cărui valori au întărit-o psihic, au transformat-o, de mică, într-o luptătoare și au făcut-o să gândească numai pozitiv.

Mihaela Jeremic a transformat toate dezavantajele în avantaje. Și-a construit universul în jurul cifrei 5. Numărul degetelor pe care le are. Așa privește ea situația. A mers până acolo încât și pe tricoul de la volei poartă cifra 5. Iar într-un eseu tulburător, spune că, pe scurt, ea este Mihaela Jeremic, în fiecare zi este 5, iar asta o numește calitatea sa!


Citește și:

Mihaela Jeremic, de la CS Medgidia
Are doar cinci degete la ambele mâini și e campioană la volei. Poveste impresionantă!



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii