Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizia A1 Programul turneului de volei feminin de la Medgidia, din weekend. CS Medgidia are adversare de top

ro

01 Apr, 2021 00:00 3043 Marime text
  • CS Medgidia ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte, după 13 victorii şi şase eşecuri în meciurile jucate până acum.
  • La turneu se va confrunta cu CSM Târgovişte, cu CS Dinamo Bucureşti şi cu FC Argeş.
  • În cele trei zile ale evenmentului, se vor disputa şase partide (câte două pe zi).   
 
În finalul acestei săptămâni, la Medgidia se dispută un nou turneu de volei feminin din Divizia A1, în care formaţia locală, CS Medgidia (locul patru, cu 38 de puncte, după 13 victorii şi şase eşecuri), se va confrunta cu CS Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 42 de puncte, 13 victorii - 6 înfrângeri), cu FC Argeş (locul 10, cu 14 puncte, 4-15) şi cu CSM Târgovişte (locul 1, cu 53 de puncte, 18-1).  
 
 
„Voleibalistele noastre încheie returul campionatului, acasă, în Sala Sporturilor «Iftimie Ilisei», aducând în confruntarea lor, la Medgidia, echipe de renume: CS Dinamo București, FC Argeș și CSM Târgoviște. De vineri până duminică, va fi maraton voleibalistic, unde fetele noastre speră numai la victorii, pentru a-și consolida poziția în clasament”, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Programul turneului 6 din retur este următorul:     
.
Vineri, 2 aprilie
 
15.00 - FC Arges - CSM Târgoviște
18.00 - CS Medgidia - CS Dinamo București
 
Sâmbătă, 3 aprilie
 
15.00 - CS Dinamo București - CSM Târgoviște
18.00 - CS Medgidia - FC Argeş
 
Duminică, 4 aprilie
 
15.00 - CS Dinamo București - FC Argeș
18.00 - CS Medgidia - CSM Târgoviște.
 
„Sunt optimistă”
 
„Disputăm meciuri contra unor echipe puternice. Îmi pare rău că accesul spectatorilor încă nu e posibil. Cu siguranţă, am fi avut o sală plină în turneul de pe teren propriu. Dar le promitem fanilor că vom da tot ce avem mai bun pentru a obţine rezultatele pe care le aşteaptă şi de care cu siguranţă se bucură”, a declarat antrenorul Florin Voinea. „Sunt optimistă, pentru că turneul e acasă, unde altfel se joacă, cu altă atitudine intri pe teren. Sperăm să facem un rezultat frumos şi să surprindem“, a precizat şi căpitanul CS Medgidia, Loredana Hodorogea. 
 
„Prindem mai multă experienţă”
 
 „Abia aştept meciurile, chiar dacă nu avem parte de susţinerea spectatorilor. Noi acasă ne simţim cel mai bine”, a punctat Mihaela Jeremic. „Vor fi partide grele, dar putem reuşi rezultate frumoase”, a spus o altă voleibalistă a CS Medgidia, Larisa Vasilică. „Meciurile tari, cum sunt cele de la acest turneu, ne ajută, atât individual, cât şi ca echipă. Prindem mai multă experienţă”, a punctat şi Andreea Ordeanu. „Vor fi meciuri grele, dar am avut timp la dispoziţie să le pregătim. Vom vedea. De obicei, suntem norocoase la meciurile de acasă”, a menţionat Diana Ariton.
 
La Mulţi Ani!
 
Miercuri, 31 martie, două dintre voleibalistele de la CS Medgidia, Marina Cojocaru şi Jovana Gogic, şi-au serbat zilele de naştere. „Astăzi sărbătorim la dublu! Marina Cojocaru și Jovana Gogic sunt voleibalistele noastre care astăzi suflă în tort! La mulți ani, fetelor! Să fie astăzi pentru voi cu soare, zâmbete, bucurii și victorii nenumărate!”, a fost mesajul CS Medgidia.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)
 
Citeşte şi:
 
CS Medgidia, confruntări cu două echipe din top 3 al Diviziei A1 la turneul de pe teren propriu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii