Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Sărbătorile pascale să vă aducă lumină în casă și suflet!

ro

15 Apr, 2023 00:00 1808 Marime text
  • Să învățăm să trăim în armonie, religie cu religie, etnie cu etnie și să ne dorim pace în lumea aceasta care a devenit controlată de egoism și de ură.
 
 
Sărbătorile pascale sunt despre renaștere, despre autocunoaștere, despre acceptare și despre dorința de a trăi. Așa văd eu Învierea Domnului.
 
Simbolismul din spatele evenimentului biblic este unul puternic pentru credincioși, însă în prezent trebuie să acceptăm faptul că importanța extrapolează firul religios.
 
Pentru mine, Paștele este momentul în care trag linie la ceea ce am realizat, făcut, gândit, dorit până în prezent și îmi trasez o nouă direcție, mai bună, unde învăț din greșeli și îmi îndrept gândirea și comportamentul. Evoluez. Căci asta înseamnă renaștere. Să revii în varianta ta mai bună. Trebuie să fii rezultatul experiențelor trecute. Iar an de an, cu această sărbătoare sfântă, noi renaștem alături de Fiul Domnului.
 
Flacăra este cathartică, oferă putere celui care trece prin ea. Lumânarea aprinsă și lumina pe care o aducem în asă în această seară va avea atât importanța simbolistică religioasă, cât și cea purificatoare pe care ne-o dorim în viețile noastre.
 
Să învățăm să trăim în armonie, religie cu religie, etnie cu etnie și să ne dorim pace în lumea aceasta care a devenit controlată de egoism și de ură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii