Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial În prag de sărbători, să-l ajutăm pe Moş Crăciun să ajungă la cei săraci şi singuri!

ro

26 Nov, 2018 00:00 2554 Marime text
Constanţa a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, pregătirile pentru sezonul cadourilor, bucuriilor, zâmbetelor şi surprizelor fiind în toi. Marii retaileri au scos de câteva săptămâni pe rafturi ornamente de Crăciun, beteală, jucării, brazi artificiali, decoraţiuni şi multe alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă. Pe străzile municipiului Constanţa se lucrează deja la montarea instalaţiilor de iluminat festiv, a ornamentelor şi a ghirlandelor luminoase.
 
Mai mult, în perioada 30 noiembrie - 27 decembrie 2018, în Piaţa Ovidiu, constănţenii sunt aşteptaţi la „Christmas Market by The Sea”, primul târg de Crăciun din Constanţa, organizat de „By The Sea Events”. Pentru aproape o lună, „Christmas Market by The Sea” transformă centrul vechi al Constanţei într-un orăşel de poveste. Vizitatorii se pot bucura de concerte şi spectacole, un târg tradiţional cu decoraţiuni şi produse de sezon, precum şi un patinoar, un carusel, un trenuleţ, Căsuţa lui Moş Crăciun, bradul de Crăciun şi un loc special amenajat pentru - Donaţii către cei nevoiaşi. Casa lui Moş Crăciun, dedicată în totalitate celor mici, este un loc magic unde Moş Crăciun şi ajutoarele lui aşteaptă toţi copiii şi scrisorile lor cu dorinţe. Colindele vor scălda toată Piaţa Ovidiu într-o atmosferă de sărbătoare.
 
Cuprinşi de bucuria şi magia sărbătorilor care ne bat la uşă, să nu uităm şi de cei nevoiaşi, de cei singuri şi neajutoraţi, de copiii abandonaţi şi de bătrânii singuri. Să le întindem o mână de ajutor, să le colorăm zilele cu căldură şi daruri, făcute din suflet! Să-l ajutăm pe Moş Crăciun să ajungă la ei cu tolba plină de daruri şi bucurii!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii