Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Dragnea, te contrazic! Şi am argumente, tu ai?!

ro

27 Aug, 2016 00:00 3148 Marime text
Zice o vorbă din bătrâni: corb la corb nu scoate ochii! Perfect adevărat! Dragnea, un personaj pe care l-am bănuit încă de la prima vedere de codoşia celor care-i aşteaptă pe duşmani la răscruce să-i vadă cum îşi vor rupe gâtul. Cam asta a făcut şi domnul cu pricina în PSD, dar asta mai puţin contează acum şi aici. Ajuns cu mare întârziere la Constanţa să deschidă lucrările unei şcoli de partid, preşedintele condamnat cu suspendare al PSD i-a „umplut de respect” pe constănţeni! Doar lacrimile i-au lipsit să ne convingă cât de mult îi regretă pe Mazăre şi pe Constantinescu şi cum plătesc ei nevinovaţi pentru binele făcut urbei şi judeţului! Sigur, manipularea era cu dedicaţie pentru electoratul care încă îi mai caută pe cei doi prin clădirile de pe bulevardul Tomis… sau o fi fost o cugetare?!
 
De aici, lucrurile se despart! Dacă îi este dor de Nicuşor, îl găseşte la Poarta Albă, iar pe Radu îl poate angaja să-i facă o ofertă de nerefuzat pentru un sejur la El Gouna! Problema de actualitate se numeşte primarul Decebal Făgădău, de care şeful său politic se declară extrem de încântat pentru că intenţionează să ducă mai departe politicile predecesorului său, concomitent cu noul său plan de administraţie! Sigur, Dragnea a uitat că, în fapt, Făgădău este primar de mai bine de un an şi jumătate, timp berechet să demonstreze că vrea şi că poate!
Nu ştiu, Dragneo, ce raţionamente aplici când reverşi cu mulţumiri pe dreapta şi pe stânga, pentru mine însă, locuitor al Constanţei, e greu de înţeles cum, trăind într-un oraş mare, pol de creştere economică, cu litoral, port, universitate, salarii peste medie (da' de unde!), nu reuşim să trăim decent, să respirăm aer curat, să ne bucurăm de un parc, să călătorim civilizat!
 
Constănţenii au îmbătrânit prematur aşteptând o schimbare de generaţie la nivelul clasei politice locale, iar alţii şi-au luat „ţeapa vieţii”, dând un vot unui om care s-a schimbat enorm în atitudine, priorităţi şi discurs şi care, cu sau fără voia sa, nu a putut rata momentul şi a căzut în capcana puterii. Astăzi, riscăm să ajungem de unde am plecat, poate chiar mai rău de-atât!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii