Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Ce surprize ne mai rezervă FC Viitorul?

ro

02 Feb, 2019 00:00 2346 Marime text
Recunoscut pentru ochiul pe care-l are la jucători, fie că sunt tineri pe care-i promovează din Academie, fie că sunt jucători intraţi într-un con de umbră, pe care-i revitalizează, fie că sunt fotbalişti puţin cunoscuţi (sau deloc) publicului larg, Gică Hagi propune şi în această iarnă câteva nume din această categorie.
 
FC Viitorul debutează oficial în noul an duminică, la Constanţa, cu U Craiova, iar toată lumea aşteaptă cu interes să vadă cum va juca echipa „Regelui“ în cele cinci meciuri care au mai rămas din sezonul regulat, plus în play-off, de care trupa de pe litoral este aproape. Cum va juca, prin prisma achiziţiilor care s-au făcut. Ce jucători vor mai „exploda“, cine va fi surpriza plăcută. Viitorul a fost mereu o echipă darnică din acest punct de vedere.
 
Campioana României din sezonul 2016/2017 a înregimentat până acum cinci jucători, Andreias Calcan (mijlocaş), Andrei Târcoveanu (mijlocaş), Bas Kuipers (fundaş), Eric de Oliveira (mijlocaş) şi Rivaldinho (atacant). Soluţii pentru ridicarea nivelului actual al jocului, dar şi pentru înlocuirea unor eventuale plecări. „FC Viitorul joga bonito! Fente de pe Copacabana pe gazonul de la Ovidiu“, scriam pe 10 iulie 2017, într-un alt editorial care a avut ca subiect FC Viitorul, cu ocazia primului descălecat la Ovidiu al lui Eric de Oliveira. Venit atunci într-o campanie de achiziţii alături de alţi jucători experimentaţi, precum Herea, Marius Constantin sau Dumitraş, Eric a fost singurul dintre aceştia care a rămas la Viitorul, jucând foarte bine, după o perioadă de adaptare, şi punându-şi din plin amprenta pe jocul echipei.
Acum, Eric s-a întors, după un periplu în Qatar. A venit şi Rivaldinho, după perioadele Dinamo şi Levski Sofia. Sunt şi băieţii de până acum, Ianis, Drăguş, Vână, Houri, Artean, Măţan şi ceilalţi, astfel că, sub bagheta lui Gică Hagi, care a dovedit că se pricepe ca nimeni altul să inventeze jucători şi să dea restart multor cariere, Viitorul poate căpăta o şi mai mare strălucire.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii