Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:21 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine-l „mazileşte" pe Mazăre?!

ro

11 Jan, 2012 00:00 2002 Marime text
corina_samoila.jpgZvonul că Anca Boagiu ar candida împotriva lui Radu Mazăre pentru Primăria Constanţa se accentuează. Se aude de ceva vreme, este adevărat, iar PDL-iştii o vor pe cea care a fost ani de-a rândul mâna dreaptă a lui Băsescu pe tărâmurile cotropite de bucureşteanul Mazăre împreună cu prietenul său, prahoveanul Nicuşor. Se tot chinuieşte PDL-ul să-l mazilească pe Mazăre. DNA-ul i-a fost a doua casă într-o perioadă şi, chiar dacă îi oferim prezumţia de nevinovăţie, primarul poate fi bănuit de multe matrapazlâcuri. Numai că, aşa cum se vede cu ochiul liber, până acum nu i s-a venit de hac cu nimic. Au existat voci care au susţinut că lovitura de graţie le va veni lui Radu şi lui Nicu fix înaintea alegerilor din acest an. Că, în prag de scrutin, cu câteva săptămâni înainte chiar, o să li se vină de hac, ceea ce ar fi adus o creştere de imagine pentru... justiţiarii care ar fi scăpat, la o adică, oraşul şi judeţul Constanţa de sub stăpânire. Am crezut mult timp în această variantă, vă spun drept, dar nu mai cred. Vă recunosc faptul că nu am crezut în varianta unei înţelegeri la vârf pentru liniştea celor doi. Acum sunt în stare să cred orice. Dar, revenind la candidatura Ancăi Boagiu, trebuie să mărturisesc că, lăsând la o parte orice mişmaş al oricui, mi se pare o soluţie... curată. Măcar atât. Este o femeie care a demonstrat ce şi cum vrea de la cariera sa politică. Cred însă că nu va fi ajutată cu nimic de candidatura la Constanţa. Cu toate acestea, cu o organizaţie „strălucită", PDL-ul îşi arată astfel disperarea de ultim ceas. Pe cine altcineva să pună să lupte împotriva lui Mazăre? Cine din plan local ar fi destul de puternic să învingă Goliatul care dă pui şi orez bătrânilor? Cine ar fi David? Cu toate turbulenţele din PDL, mulţi şi-au pierdut energia, chiar dacă mai sunt personaje cu o oarecare influenţă. Cu toate acestea, încep să cred din ce în ce mai tare că Anca Boagiu va fi contracandidata lui Mazăre. „O femeie şi un bărbat vor face echipă la Constanţa împotriva lui Mazăre şi Nicuşor. Ei îi vor învinge", mi-a zis cineva, ca prin vis. Deja nu mai credeam nimic. Sincer, ce constănţean mai poate crede că Mazăre va părăsi vreodată Primăria cu altă destinaţie decât vacanţele exotice?! Totuşi, ieri s-a confirmat ideea candidaturii ministrului Transporturilor. Nu ştiu ce să spun despre 2012, însă, în mod sigur, va fi un an interesant pentru Constanţa. Poate chiar... salvator.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ivan 18 Jan, 2012 10:16 asa cum erau nberetele rosii asa este si mazare face din constanta ce a facut beretele rosii in tara lor
  • romica 11 Jan, 2012 16:12 da sunt de acord cu aceasta schinbare respectiv Anca Boagiu primarul Constantei pentru a il inlatura pe actualul Primar. Sustin cu tarie aceasta scimbare in binele cetateanului orasului Constanta am foarte multe comentarii DAR MA OPRESC aici si Doamne Ajuta pentru inlaturarea acestui ostas, Mazare
  • UN CONSTANTEAN 11 Jan, 2012 10:38 DECI: DACA DOAMNA BOAGIU CANDIDEAZA EU AS SUSTINE-O. ASTA CHIAR O CONSIDER CEAM MAI BUNA SOLUTIE PENTRU CONSTANTA. SI CHIAR IMI DORESC SA AJUNGA PRIMAR IL LOCUL LUI MAZARE. HAI CU BOAGIU LA CONSTANTA!!!!
  • Pentru Alex. Stamatoiu 11 Jan, 2012 10:07 Alex,sa-ti fie gura aurita si sa te auda Dumnezeu.Dar ai uitat un lucru:fara ajutorul populatiei,fara ajutorul nostru,Anca Boagiu nu poate sa-l inlature pe El Grande Comandante, Revolutionarul cu basca rosie.Populatia cu drept de vot trebuie sa fie bine informata inainte de a se prezenta la urne si pentru treaba asta internetul nu este suficient.Nu este cazul a ne culcam pe o ureche si sa credem ca Anca Boagiu le rezolva pe toate.
  • Alex Stamatoiu 11 Jan, 2012 04:49 PDL-ul urmează s-o propună pe inginera Anca Boagiu drept candidat pentru Primăria Constanța. Dacă decizia va rămâne în picioare, atunci, dragii locuitori ai Constanței vor asista la mișcări de proporții. Anca Boagiu vine în spate cu un aparat de forță la care El Grande Comandante Mazăre nu va face față. Preluarea proiectului de renovare a Cazinoului de pe faleza orașului a reprezentat de fapt prima mișcare de forță a grupului Udrea-Boagiu-Anastase la care Mazăre NU a avut replică...Pe scurt, prieteni și cititori de "atacuri la Constanța", asistați la ultimele luni ale regimului Mazăre la Constanța. O dată cu schimbarea Comandantului din fucția supremă, întreaga infrastructură economică a județului va suporta modificări fără precedent în ultimii 12 ani. În primul rând vă rog să vă imaginați ce se va întâmpla cu lanțul de firme abonate la Primărie, care topesc în acest moment milioane de euro lunar... Să ne bucurăm de moment, regimul Mazăre a intrat în faza terminală.