Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universul instalatiilor

ro

21 Aug, 2002 00:00 1287 Marime text

Magazinul Romstal ofera un raport pret/calitate extrem de mic * Microcentralele beneficiaza de reducere 20 la suta * Oferta se remarca atat prin calitate, cat si prin varietate

Aflat pe piata constanteana de aproape doi ani, mai exact din martie 2001, Romstal a reusit sa se impuna prin produse de calitate oferite la cel mai mic pret. Situat pe strada Stefan cel Mare, numarul 46, magazinul Romstal ofera un raport pret/calitate extrem de mic, de fapt unic pe piata constanteana. Produsele sale se remarca atat prin unicitate, cat si prin varietate. Cele mai inalte standarde sunt satisfacute prin gama larga de produse oferite de catre Romstal. Avand in vedere ca sezonul rece se apropie, oferta promotionala la microcentrale este mai mult decat binevenita. Reducerea de 20 la suta oferita de catre Romstal, calitatea serviciilor si produselor sale, cat si facilitatile acordate sunt inca un argument ca oferta sa este cea mai buna de pe piata constanteana. Garantia oferita este de un an, cu posibilitatea de prelungire prin incheierea unui contract de prestari servicii, fapt ce intregeste afirmatia "unic pe piata constanteana".

Produse calitative la preturi mici

MICRA reprezinta microcentrala murala cu functionare pe gaz, pentru incalzire si preparare de apa calda menajera. Este un mix de tehnologie care ofera putere termica si apa calda menajera la un nivel ridicat, avand un gabarit mult redus. Datorita plajei de puteri de la 9 la 28 kW, Micra satisface un numar mare de necesitati, garantand in permanenta un debit mare de apa calda menajera (13 litri/min). EURA este o noua microcentrala realizata sub brevet Hermann, proiectata pentru a oferi mult mai mult - un design inovator cu un plus de confort si functionalitate. Eura este sinteza perfecta a performantelor instantanee de apa calda si ale boilerelor traditionale. A fost proiectata pentru a satisface toate cerintele utilizatorului, imbinand perfect designul cu prestatiile unice. Eura dispune de intreaga tehnologie moderna aplicata in domeniul microcentralelor:. modulare continua si controlata electronic a puterii arzatorului;. termoreglare inteligenta prin intermediul microprocesorului;. sistem automatizat de umplere a instalatiei;. fixare si reglare rapida a parametrilor de functionare, direct de pe panoul de comanda. Avantajele sunt multiple:. apa calda se obtine imediat, la temperatura dorita;. Eura devine usor de montat chiar si in locuri mai putin accesibile;. eventualele anomalii in functionare sunt semnalate pe display-ul computerizat, permitand astfel utilizatorului sa intervina direct asupra micilor dereglari;. designul este rezultatul unui studiu bazat pe exigente de ordin estetic si functional ale utilizatorului final, concretizat intr-un produs cu linii simple si moderne;. confortul si tehnologia sunt cuprinse in dimensiuni intr-adevar compacte care fac produsul usor de montat chiar si intre corpurile de bucatarie;. eventualele pierderi de agent termic din circuitul de incalzire sunt compensate de un sistem automat de umplere a instalatiei, eliminandu-se astfel necesitatea controlarii presiunii in instalatie.

Oferta se largeste

Alte optiuni in cazul cumpararii unei microcentrale le pot constitui cele doua modele Sime, si anume: FORMAT ZIP, o microcentrala murala la care circuitul de a.c.m. este prioritar, iar combustibilul utilizat este gaz metanul sau GPL. Dispune de un arzator atmosferic cu modulare continua a puterii, aprindere electronica si supraveghere a flacarii cu electrod de ionizar. FORMAT 25/60 - 30/60 este o microcentrala murala ce are caracteristic sistemul de preparare a apei calde menajere, cu acumulare. Are in dotare un boiler de 60 l, protejat la interior impotriva coroziunii, cu un strat de email si cu anod de magneziu. Din exemplele prezentate se observa varietatea ofertei Romstal, care certifica faptul ca aici se regaseste "Universul instalatiilor".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii