Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:58 21 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinul ministrului Finanţelor Ionuţ Mişa S-a schimbat data salariilor aferente lunii iulie în mai multe instituţii bugetare printre care MApN, MAI, SRI, SPP, ANI

ro

09 Aug, 2017 16:05 22483 Marime text
Astăzi, a fost publicat în Monitorul oficial al României numărul 655 ordinul ministrului Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, prin care angajații din 20 de ministere și instituții publice vor primi mai devreme cu câteva zile salariul aferent lunii iulie.

Această măsură a fost luată deoarece ziua acestora de salariu este în zilele libere de Sfânta Marie.
 
Prin Ordinul nr. 1.441 angajații din 20 de ministere și instituții vor primi salariul, prin derogare de la actele normative în vigoare, mai devreme cu patru-cinci zile.
 

Este vorba de angajații din Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Muncii, Ministerul Tineretului, Ministerul Educației, Ministerul Sănătății, Ministerul Culturii, Agenția Națională de Integritate, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe, Serviciul de Protecție și Pază, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Academia Română, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară, Consiliul de monitorizare a implementării Convenției, Ministerul Cercetării, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

 
Toți bugetarii din aceste instituții vor încasa salariul aferent lunii iulie pe 10-11 august în loc de 14-15 august. Acesta deoarece Guvernul a decis ca și ziua de 14 august să fie zi liberă pentru bugetari, astfel că se poate vorbi de o mini-vacanță de Sfânta Marie.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii