Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:47 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri în funcții de conducere la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica”. Cine este președintele Consiliului de Supraveghere

ro

08 Jun, 2018 15:21 1392 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA informează acţionarii şi investitorii că, în ședința din data de 08 iunie 2018, prin Decizia nr. 56, membrii Consiliului de Supraveghere au numit în funcţia de Președinte al Consiliului de Supraveghere pe Gheorghe OLTEANU.

Potrivit unui document transmis de Transelectrica, totodată, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA informează acţionarii şi investitorii că, în ședința din data de 08 iunie 2018, prin Decizia nr. 58, membrii Consiliului de Supraveghere au desemnat în calitatea de membru provizoriu al Directoratului pe Constantin SARAGEA.

”Mandatul membrului provizoriu al Directoratului se acordă pentru perioada care a rămas până la expirarea mandatului membrilor Directoratului în funcție, respectiv până la data de 16 iulie 2018. Numirea lui  Constantin SARAGEA va deveni efectivă începând cu data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA” - se mai arată în documentul semnat de directorul general executiv, președinte al Directoratului, Adrian Constantin Rusu și Dan Valeriu Ardelean, membru al Directoratului. 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii