Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilierul - de la decor la utilitate

ro

21 Aug, 2002 00:00 886 Marime text

Mobilierul de buna calitate este principala preocupare in cazul amenajarii unei locuinte * A&D Multimob are ca obiect principal de activitate productia de mobila corp si tapiterie * Ocuparea unui segment important din piata locala de mobila demonstreaza calitatea serviciilor sale * Certificarea ISO 9002 permite societatii sa raspunda celor mai mari exigente ale beneficiarilor

Amenajarea sau refacerea ambiantei unei locuinte depinde, in primul rand, de modificarile estetice, adica tot ceea ce poate decora in mod interesant o locuinta. Mobilierul ocupa primul loc din acest punct de vedere. Obiectele de mobilier contribuie la crearea unui model de reamenajare interioara care sa confere eleganta si stil propriei locuinte. Linia directoare a frumosului intr-o locuinta este data de mobilier, care preia o multime din functiile obiectelor de acest gen: finisaje, spatii de depozitare, elemente divizoare sau modelatoare de volume. Mobilierul de buna calitate este principala preocupare in cazul amenajarii unui apartament cu toate atributele specifice calitatii. A&D Multimob este firma care reuseste sa indeplineasca la standarde inalte ceea ce calitatea si seriozitatea impun. Produsele sale indeplinesc atributele care modeleaza esteticul si unicitatea intr-o locuinta.

Calitate prin seriozitate

Sub deviza "Toti sunt experti, noi suntem profesionisti", A&D Multimob este o societate tanara, ce are ca obiect principal de activitate productia de mobila corp si tapiterie. In scurtul timp de la infiintare, activitatea firmei a reusit sa confirme sloganul "Mobilierul care defineste locuinta omului modern". Ocuparea unui segment important din piata locala de mobila demonstreaza calitatea serviciilor sale si mai ales seriozitatea de care da dovada. Participand la targurile nationale si zonale de mobila, societatea a obtinut premii importante, cum ar fi: locul I pentru produse de tapiterie in 2001 la Targul National de Mobila Sovata, iar in 2002, la acelasi targ, locul I pentru camere de hotel, precum si alte premii. Din noiembrie 2001, societatea detine certificare conform standardului DIN ISO 9002, eliberat de prestigioasa firma germana Germanischer Lloyd. Totodata, firma este un membru activ al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si al Camerei de Comert, Industrie si Navigatie Constanta. Echipa de designeri tineri, arhitectii experimentati, precum si tehnologia moderna care se foloseste asigura o calitate deosebita produselor, la un pret avantajos.

Tehnologie moderna pentru exigente inalte

Dotarea cu tehnologie foarte moderna si certificarea ISO 9002 permit societatii sa raspunda celor mai mari exigente ale beneficiarilor, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere comercial. ISO 9002 specifica cerintele unui sistem de management al calitatii, pentru care o organizatie trebuie sa-si demonstreze capacitatea de a furniza produse care sa satisfaca clientul si cerintele de reglementare aplicabile si sa urmareasca cresterea satisfactiei. Cu alte cuvinte, acest standard poate fi utilizat de catre o organizatie pentru certificarea sistemului de management al calitatii. Abordarea acestui sistem incurajeaza firmele sa analizeze cerintele clientului, sa defineasca procesele care contribuie la obtinerea unui produs care sa fie acceptat de cei care il solicita si sa mentina sub control aceste procese. Un astfel de sistem de management al calitatii poate furniza cadrul pentru imbunatatirea continua pentru a mari probabilitatea cresterii multumirii clientului. El aduce organizatiei si clientilor sai increderea ca poate furniza produse care sa indeplineasca permanent cerintele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii