Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobila - personalitatea casei voastre

ro

24 Jul, 2002 00:00 743 Marime text

SC Saga SRL este partenerul ideal in alegerea potrivita a mobilierului * Specialistii vor crea mobilierul potrivit pentru fiecare spatiu si conform gustului fiecarui client * Garantia este acordata pe o perioada nedeterminata

Mobilierul unei locuinte reprezinta personalitatea acesteia. Intotdeauna, la amenajarea unei case proprietarul pune pe primul loc mobilierul, acesta reprezentand, de fapt, centrul in jurul caruia se invartesc celelalte decoratiuni. SC Saga SRL este partenerul de nadejde in alegerea potrivita a mobilierului. Aceasta societate, caracterizata printr-o oferta variata, are ca prima specializare calitatea oferita la un pret minim. Gasesti aici intreaga gama de mobilier, de la camere de tineret la holuri extensibile, de la canapele la bucatarii. Originale sunt elementele de mobilier care sunt destinate camerei copiilor. Pe langa culorile vii si compozitiile dinamice, mobilierul destinat copiilor trebuie sa fie astfel conceput incat sa asigure o protectie cat mai mare. Astfel, liniile folosite pot crea forme spectaculoase care sa sustina pofta de joaca a copiilor. Mobilierul destinat acestora difera in functie de varsta si preferintele fiecarui copil in parte. Combinat cu accesorii specifice camerei copilului (candelabre colorate, desene pe pereti, jucarii de plus, lumini colorate etc.) mobilierul creeaza un efect vizual deosebit. Camera fiecarui copil reflecta personalitatea lui unica, astfel incat fiecare amenajare difera de cealalta si are un grad ridicat de originalitate.

Schita si evaluarea sunt gratuite

Camera de zi este spatiul principal al casei, spatiul in care se desfasoara majoritatea activitatilor din timpul zilei, spatiul in care se intalneste toata familia si in care sunt primiti musafirii. Acest lucru este evidentiat si de mobilierul societatii Saga, care incearca sa accentueze acest lucru prin forma si culoare. Canapelele comercializate vor avea extensie metalica, iar holurile sunt de asemenea extensibile. Elementele de mobilier destinate camerei de zi sunt moderne, cu forme relaxante in care se integreaza armonios aparatele electronice specifice (televizor, video, combina muzicala etc.). Dormitoarele deservesc nevoia de odihna a omului. Amenajarea unui dormitor trebuie sa tina seama si de nevoia de intimitate si de confort pe care o presupune aceasta functiune a unei locuinte. La acestea poate sa contribuie si o iluminare indirecta, obtinuta din diferite nise sau elemente de mobilier combinate cu spoturi sau aplice de perete. Mobila de bucatarie reprezinta una dintre cele mai solicitate comenzi datorita avantajelor pe care le prezinta: pretul extrem de mic. Fie ca este de vorba de o bucatarie mica de apartament sau de o bucatarie generoasa a unei case, specialistii vor crea mobilierul potrivit pentru fiecare spatiu si conform gustului fiecarui client. Noutatea o reprezinta faptul ca aceste schite plus evaluarea sunt gratuite. Gratuitatea este valabila si in cazul transportului, garantia fiind pe o perioada nedeterminata. Tot mobilierul este comercializat pe baza de comanda, la cele doua magazine ale sale, termenul de livrare fiind foarte mic, si anume numai 15 zile. Plata se efectueaza si sub forma de rate, cu un avans minim de 15 la suta. "Prin comenzile cu care clientul ne onoreaza se creeaza acea nota personalizata pentru intregul spatiu in care va fi amenajat interiorul. Acestor preocupari ale noastre li se adauga nu numai capacitatea dovedita prin clientii nostri - faptul ca am reusit sa punem in practica dorintele lor, ci si intentia noastra de a veni in intampinarea viitorilor nostri colaboratori si clienti, printr-un pret minim la produsele de inalta calitate", a declarat directorul societatii, Nicolae Samara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii