Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul pentru Mediul de Afaceri a fost, ieri, la Constanţa. Motivul vizitei și ce a declarat

ro

18 Mar, 2018 07:29 2081 Marime text
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Oprea, a afirmat, ieri, la Constanţa că peste 300 de proiecte au fost depuse în judeţ în cadrul programului Start-Up Nation, iar 55 dintre acestea sunt în plată, menţionând că ultima zi pentru depunerea cererii de plată pentru acest program este 26 septembrie 2018.
 
 
Radu Oprea a spus că a venit la Constanţa pentru a verifica modul de implementare a programului Start-Up Nation de către beneficiarii finanţării din bugetul de stat în anul 2017 şi a vizitat două firme care au fost înfiinţate în urma programului Start-Up Nation.

 
"Sunt 307 proiecte care au fost depuse în judeţul Constanţa, nu vorbesc de agenţia regională, dintre care 55 sunt astăzi în plată. Ultima zi pentru depunerea cererii de plată conform programului Start Up Nation 2017 este 26 septembrie 2018 aşa că suntem în grafic. Sunt două forme de a ajunge la finanţare. Una a fost către agenţiile regionale atunci când au avut întârziere de plată de la furnizori mai mare de 45 de zile sau au avut resursele disponibile din alte surse de finanţare astfel încât să poată achiziţiona bunurile respective şi apoi să fie finanţaţi de către programul Start-Up Nation. A doua variantă pentru cei care nu au resurse a fost aceea a creditelor punte la bănci", a afirmat ministrul.


El a mai spus că trebuie trase concluziile din Start-Up 2017 astfel încât lucrurile care nu au mers bine să fie îmbunătăţite în 2018.

Sursa foto: Facebook.com/MinisterIMM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii