Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul președintelui Transelectrica a fost prelungit. Cine sunt noii membri provizorii numiți în Directorat

ro

04 Jun, 2019 21:46 2132 Marime text
Compania Națională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SĂ informează actionarii și investitorii că, în ședința din data de 04 iunie 2019, membrii Consiliului de Supraveghere au numit în funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere pe Mircea Gheorghe Dumitru COSEA.

De asemenea, întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în dată de 20 iunie 2019, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” SA informează actionarii și investitorii că, în aceeași ședință Consiliul de Supraveghere a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu dată de 21 iunie 2019, următoarele persoane:
·         Marius-Dănuț CARASOL
·         Claudia-Gina ANASTASE
·         Andreea-Georgiana FLOREA
·         Alina-Elena TEODORU
·         Adrian SAVU
 

„Mandatul se acordă pentru o durata de 4 luni începând cu data de 21.06.2019 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăși dată finalizării procedurii de selecție a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA în condițiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.
 
În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, Consiliul de Supraveghere alege că Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, pe CARASOL Marius-Dănuț.
 
Numirea membrilor Directoratului, desemnați mai sus, va deveni efectivă la dată semnării în față notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA” - se arată în comunicatul Transelectrica transmis către Bursa de Valori București. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii