Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionar minoritar la judecată cu Oil Terminal Constanţa. Se solicită reevaluarea terenurilor societăţii şi numai (document)

ro

07 Jun, 2019 01:33 2798 Marime text
Aseară, Societatea Oil Terminal SA, cu sediul în Constanţa, a postat pe portalul bursei, un Eveniment important de raportat, în atenţia Bursei de Valori Bucureşti şi Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Este vorba despre o informare privind un litigiu în contradictoriu cu Dumitrescu Sebastian Valentin, şi în acest sens Societatea OIL TERMINAL informează acţionarii şi investitorii că, „în data de 04.06.2019, s-a primit la sediul Oil Terminal S.A. din Constanta o cerere de chemare în judecata prin care acţionarul minoritar Dumitrescu Sebastian Valentin solicită Tribunalului Constanţa constatarea nulităţii absolute parţiale a deciziilor CA, Hotărârii AGA, situaţiilor financiare şi raportului financiar aferente anului 2018, în ceea ce priveşte valoarea terenurilor aflate în patrimoniul societăţii”.

Totodată, se mai arată în acelaşi document, „reclamantul solicită instanţei de judecată şi obligarea pârâtei la reevaluarea terenurilor aflate în patrimoniul societăţii şi plata cheltuielilor de judecată ocazionate de acest litigiu”.

Cererea de chemare in judecata face obiectul dosarului nr. 2714/118/2019, aflat spre soluţionare pe rolul Tribunalului Constanţa.

Litigiul înca nu are termen de judecata, este în procedura de regularizare a cererii de chemare în judecată.

În informare se mai arată că „Oil Terminal S.A. va efectua toate demersurile legale în vederea apărării intereselor sale”.

Anunţul de pe portalul Bursa de valori Bucureşti este semnat de directorul general Sorin Viorel Ciutureanu, director pentru Dezvoltare, Marieta Staşi şi şeful Compartimentului Acționariat-Comunicare, Sofia Zăgăneanu.

În secţiunea Documente a acestui material puteţi accesa adresa integrală aşa cum a fost postată pe Bursa de Valori Bucureşti.

Sursa foto: Oil Terminal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii