Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate în cadrul AGOA Transelectrica. Mai mulți membri provizorii numiți în Consiliul de Supraveghere

ro

29 May, 2018 20:28 1613 Marime text
Adunarea generală ordinară a acționarilor Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, întrunită în şedinţă în data 29 mai 2018, ora 10.00, la care au fost prezenți acționari reprezentând 65,25058 % din capitalul social și 65,25058 % din totalul drepturilor de vot, emite următoarea hotărâre asupra subiectelor aflate pe ordinea de zi la punctele 2, 8 şi 9 după cum urmează:
 
1.1. Cu privire la punctul 2 de pe ordinea de zi se numeşte Gheorghe OLTEANU în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA începând cu data de 31 mai 2018.
1.2. Cu privire la punctul 2 de pe ordinea de zi, se numeşte Ion CIUCULETE în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA începând cu data de 31 mai 2018.
1.3. Cu privire la punctul 2 de pe ordinea de zi, se numeşte Liviu ILAŞI în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA începând cu data de 31 mai 2018
1.4. Cu privire la punctul 2 de pe ordinea de zi, se numeşte Adrian MITROI în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA începând cu data de 31 mai 2018.
1.5. Cu privire la punctul 2 de pe ordinea de zi, se numeşte Alin-Sorin MITRICĂ în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice„Transelectrica”–SA începând cu data de 31 mai 2018.
1.6. Cu privire la punctul 2 de pe ordinea de zi, se numeşte Fănel MIHALCEA în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica”– SA începând cu data de 31 mai 2018.
1.7. Cu privire la punctul 2 de pe ordinea de zi, se numeşte Constantin DUMITRU în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA începând cu data de 31 mai 2018.
2. Cu privire la punctul 8 de pe ordinea de zi, se aprobă stabilirea datei de 18 iunie 2018 ca dată de înregistrare a acționarilor asupra cărora se vor răsfrânge efectele Hotărârii Adunării generale ordinare a acționarilor.
3. Cu privire la punctul 9 de pe ordinea de zi, se împuternicește preşedintele de şedinţă, Adrian Constantin RUSU, să semneze Hotărârea Adunării generale ordinare a acţionarilor, precum şi documentele necesare privind înregistrarea și publicarea Hotărârii Adunării generale ordinare a acţionarilor, potrivit prevederilor legale. Adrian Constantin RUSU poate să împuternicească alte persoane pentru îndeplinirea formalităţilor de publicitate şi înregistrare a Hotărârii Adunării generale ordinare a acţionarilor.
 
Adunarea generală ordinară a acționarilor Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, emite următoarea Hotărâre asupra subiectelor aflate pe ordinea de zi la punctele 3, 4, 5, 6, 7, 8 şi 9 după cum urmează:
1. Cu privire la punctul 3 de pe ordinea de zi, se stabileşte durata mandatului membrilor provizorii ca fiind de patru luni, începȃnd cu data de 31.05.2018.
2. Cu privire la punctul 4 de pe ordinea de zi, se aprobă remuneraţia membrilor provizorii ai Consiliului de Supraveghere ca fiind cea aprobată prin hotărârea A.G.O.A. nr. 3/05.03.2018.
3. Cu privire la punctul 5 de pe ordinea de zi,  se aprobă forma contractului de mandat ca fiind cea aprobată prin hotărârea A.G.O.A. nr. 5/29.03.2018 şi se împuterniceşte reprezentantul Ministerului Economiei în AGA în vederea semnării contractelor de mandat ale membrilor provizorii al Consiliului de Supraveghere.
4. Cu privire la punctul 6 de pe ordinea de zi, se amână discutarea subiectului privind aprobarea profilului Consiliului de supraveghere.
5. Cu privire la punctul 7 de pe ordinea de zi, se amână discutarea subiectului privind aprobarea profilului candidatilor.
6. Cu privire la punctul 8 de pe ordinea de zi, se aprobă stabilirea datei de 18 iunie 2018 ca dată de înregistrare a acționarilor asupra cărora se vor răsfrânge efectele Hotărârii Adunării generale ordinare a acționarilor.
7. Cu privire la punctul 9 de pe ordinea de zi, se împuternicește preşedintele de şedinţă, Adrian Constantin RUSU, să semneze Hotărârea Adunării generale ordinare a acţionarilor, precum şi documentele necesare privind înregistrarea și publicarea Hotărârii Adunării generale ordinare a acţionarilor, potrivit prevederilor legale. Adrian Constantin RUSU poate să împuternicească alte persoane pentru îndeplinirea formalităţilor de publicitate şi înregistrare a Hotărârii Adunării generale ordinare a acţionarilor. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii