Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract uriaş între Oil Terminal Constanţa şi OMV Petrom. Ce prevede contractul şi de cine este semnat (documente)

ro

03 Jul, 2018 02:25 3907 Marime text
Ieri după amiază a fost postat pe portalul Bursa de Valori Bucureşti anunţul privind încheierea unui Contract de prestări servicii şi expediţie încheiat de Oil Terminal Constanţa cu OMV PETROM.
 
În acest sens Societatea OIL TERMINAL S.A  informează pe toţi cei interesaţi asupra actului  juridic încheiat cu OMV PETROM SA a cărui valoare depăşeşte 10% din cifra de afaceri netă aferentă ultimei situaţii financiare anuale.

 

Conform anunţului este vorba despre Contract de prestări servicii şi expediţie nr. 35/C/2018 având ca obiect „Import tiţei, export benzină, motorină, păcură şi alte produse petroliere, cu o valoare estimată de 31.500.000 lei fără TVA şi perioadă de valabilitate între 01.07.2018 şi 30.06.2019”.


S-au stabilit şi anumite clauze precum dobânzi de întârziere de 0,02% pentru fiecare zi întârziere din suma neachitată în termen şi penalităţi de întârziere datorate pentru neachitarea la scadenţă a facturilor de 0.01% pentru fiecare zi întârziere.                                                            

Documentul este semnat pentru publicare pe portalul BVB de directorul general al Oil Terminal Sorin Ciutureanu, directorul pentru dezvoltare Marieta Stasi şi şef Compartiment Acţionariat-Comunicare, Sofia Zăgăneanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii