Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest al angajaților OMV Petrom la Constanța! Ce nemulțumiri au salariații (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

06 Dec, 2023 10:02 2265 Marime text
Membrii de sindicat și salariații Petromar OMV Petron protestează astăzi în fața sediului instituției de pe bulevardul Mamaia din Constanța.

Acțiuni de protest au loc și în alte orașe din țară acolo unde sunt sedii ale OMV Petrom. 

La acțiunea de protest de la Constanța sunt așteptați să participe aproximativ 20-25 de salariați și membri de sindicat. 

„La sfârșitul anului expiră contractual colectiv de muncă OMV Petrom și din luna octombrie am început negocierea unui nou contract colectiv de muncă 2024-2025. Contractul trebuia încheiat pe data de 29 dar acest lucru nu s-a materializat. OMV Petrom a venit cu o ofertă foarte jos față de aștepările salariaților. În primul rând oferta salarială este sub inflația actuală iar noi cerem să acopere măcar inflația dacă nu peste. Cerem să fie cuantumul tichetelor de masa să fie mai mare 30 de lei așa cum oferă managementul OMV Petrom, să se așeze salariile deoarece există discrepanțe între salarii pe aceeași poziție și considerăm că OMV Petrom nu ne-a tratat foarte serios. De aceea am convenit să pichetăm zilele acestea sediul OMV Petrom“ a precizat Stoenescu Ilie, președintele filialei SSP Ofshore. 

Citește și: 

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunț public în privința unui proiect al OMV Petrom SA derulat la Tuzla

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii