Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chilipiruri de Black Friday - Case, mașini și lingouri de aur

ro

18 Nov, 2016 23:48 1730 Marime text
Peste 13 milioane de euro au fost cheltuite până seara numai prin tranzacţii electronice, susţine o analiză a jurnaliştilor de la Digi24, privind cumpărăturile făcute de români de Black Friday.
 
S-au făcut peste 500 de plăţi pe Internet în fiecare minut, de două ori mai mult decât anul trecut. S-a cumpărat orice - de la laptopuri şi televizoare, până la jucării şi flori, susţin jurnaliştii digi24.ro.
 
Cei care au avut contul plin nu s-a împiedicat în nimicuri: au epuizat rapid stocul de maşini de lux şi apartamente vândute cu reduceri de mii de euro.
 
Există oferte promoţionale pentru vehicule noi sau second-hand, dacă bugetul nu este destul de mare. Reducerile de preţ sunt importante. Unii dealeri au scăzut prețurile cu peste 20%, ceea ce poate însemna chiar câteva mii de euro.
 
Şi unde a mers o maşină nouă, merge şi o casă. Dezvoltatorii imobiliari profită de Black Friday și promit și ei discounturi.
 
Românii au investit și în aur și pietre prețioase. Un cunoscut magazin online a vândut în 12 ore peste 10 kilograme de aur şi 28 de bijuterii cu diamante.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii