Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BRD - Groupe Société Générale convoacă Adunările Generale Ordinară şi Extraordinară ale Acţionarilor. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi (document)

ro

09 Mar, 2018 19:06 2031 Marime text
BRD - Groupe Société Générale S.A. informează investitorii că în şedinţa Consiliului de Administraţie al BRD-Groupe Société Générale din data de 09 martie 2018, ora 10.30, s-a hotărât Convocarea Adunărilor Generale Ordinară şi Extraordinară ale Acţionarilor în data de 19 aprilie 2018, ora 10.00 şi respectiv, ora 11.00 la Turn BRD, Bd. Ion Mihalache nr. 1-7, sector 1, Bucureşti, pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la sfârşitul zilei de 10 aprilie 2018 (data de referinţă), cu următoarea ordine de zi:
 
ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ A ACŢIONARILOR:

1. Alegerea Doamnei Mariana DINU, acţionar al BRD – Groupe Société Générale S.A., respectiv în lipsa acesteia a Doamnei Adina Ileana RĂDULESCU pentru a asigura secretariatul şedinţei Adunării Generale Ordinare a Acționarilor.
2. Aprobarea situaţiilor financiare anuale individuale şi consolidate, pregătite în conformitate cu Standardele Financiare Internaţionale de Raportare, aşa cum au fost adoptate de Uniunea Europeană, pentru exerciţiul financiar încheiat la 31 decembrie 2017, însoţite de Raportul Anual al Consiliului de Administraţie la nivel individual şi consolidat şi de Raportul auditorului financiar.
3. Descărcarea de gestiune a administratorilor pentru exerciţiul financiar al anului 2017.
4. Aprobarea repartizării profitului și fixarea dividendului pe anul 2017 (dividendul brut propus este de 1,64 lei / acțiune). Dividendele vor fi plătite în data de 31 mai 2018 și data plății amânate va fi 30 noiembrie 2018.
5. Aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 şi a Programului de activitate pentru exerciţiul financiar al anului 2018.
6. Aprobarea remuneraţiei cuvenite administratorilor neexecutivi pentru exerciţiul financiar al anului 2018, precum şi a limitelor generale privind remuneraţiile suplimentare ale administratorilor şi remuneraţia directorilor.
7. Reînnoirea mandatului de administrator al domnului Giovanni Luca SOMA, pentru o perioadă de 4 ani, începând cu data de 24.10.2018 şi împuternicirea domnului Petre BUNESCU - Membru al Consiliului de Administraţie al Băncii, să semneze, în numele Băncii, Contractul de administraţie cu acesta.
8. Alegerea domnului François BLOCH în calitate de administrator, pentru o perioadă de 4 ani, precum şi împuternicirea Preşedintelui Consiliului de Administraţie al Băncii, să semneze, în numele Băncii,
Contractul de administraţie cu acesta. Domnul François BLOCH a fost numit în calitate de administrator provizoriu prin Decizia Consiliul de Administrație nr. 348/15.12.2017, ca urmare a renunţării d-lui Philippe Charles LHOTTE la mandatul de administrator.
Termenul de 4 ani al mandatului începe să se calculeze de la data emiterii aprobării prealabile a Băncii Naţionale a României.
9. Numirea societăţii Ernst&Young Assurance Services SRL în calitate de auditor financiar al Băncii pentru anul financiar 2018.
10. Aprobarea datei de 8 mai 2018 ca ex date.
11. Aprobarea datei de 9 mai 2018 ca dată de înregistrare pentru identificarea acţionarilor care urmează să beneficieze de dividende sau alte drepturi și asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării
generale ordinare a acţionarilor.

ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACŢIONARILOR:

1.Alegerea Doamnei Mariana DINU, acţionar al BRD – Groupe Societe Generale S.A., respectiv în lipsa acesteia a Doamnei Adina Ileana RĂDULESCU pentru a asigura secretariatul şedinţei Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor.
2.Aprobarea modificării Actului Constitutiv al Băncii conform propunerilor din Anexa la prezentul Convocator, precum şi împuternicirea domnului Francois BLOCH, Director General al Băncii, să semneze Actul Adiţional şi forma actualizată a Actului Constitutiv.
3.Aprobarea datei de 8 mai 2018 ca ex date.
4.Aprobarea datei de 9 mai 2018 ca dată de înregistrare pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării generale extraordinare a acţionarilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii