Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerea corecta dintr-o singura privire

ro

14 Aug, 2002 00:00 864 Marime text

Marcovil acorda facilitati multiple * Pana la 1 septembrie reducerile sunt de 15 la suta * Produsele pot satisface si cele mai exigente gusturi

Mereu in pas cu cerintele pietei, Marcovil vine pe piata cu o gama larga de produse la preturi promotionale. In magazinul sau din bulevardul Tomis numarul 68 se pot gasi ultimele noutati de pe piata si, ceea ce este mai important, toate produsele beneficiaza de reduceri considerabile. Un exemplu in acest sens il constituie frigiderele si combinele frigorifice Bosch. Sub sloganul "Sanatate inainte de toate", Bosch lanseaza frigiderele "Anti-Bacteria".

Aparate Anti-Bacteria Bosch

Alimentele proaspete, naturale si bogate in vitamine sunt dorite, in ziua de azi, de catre oricare dintre noi. Piata sau supermarketul poate fi uneori prea departe sau timpul liber prea scurt pentru a face zilnic cumparaturi, motiv pentru care modul in care pastram alimentele devine esential. Desigur ca aparatele frigorifice Bosch se numara printre cele mai eficiente. Toate modelele noi se incadreaza in categoriile de eficienta energetica A si B. Datorita celei mai inovatice tehnici de racire si sistemului foarte bun de izolare, Bosch a transformat aparatele frigorifice in adevarate "depozite" de frig. Efectul antibacterian al argintului este cunoscut inca din perioada Egiptului antic: apa se pastra proaspata in vase de argint. In zilele noastre, argintul joaca un rol important in medicina, de exemplu la pastrarea unguentelor de ochi. Printr-un demers inovativ, Bosch a reusit in premiera sa creeze o tratare cu argint a frigiderelor, care sa utilizeze efectele pozitive ale acestui metal. Anti-Bacteria de la AgION este o substanta bazata pe argint natural, ce innobileaza peretii interiori ai frigiderelor Bosch. AgION opreste bacteriile, microbii, ciupercile si mucegaiul, de-a lungul intregii durate de viata a frigiderului. AgION pastreaza suprafetele interioare ale peretilor frigiderului Bosch perfect igienice, chiar daca acestea intra in contact cu alimente alterate. Noile frigidere Bosch Anti-Bacteria va aduc confort si sanatate. Cu tehnica No-Frost, curentii de aer racesc eficient si impiedica formarea ghetii in frigider si congelator. Umiditatea este controlata, iar apa din condens este colectata in afara aparatului, apoi evaporandu-se. Acest sistem garanteaza distributia uniforma si omogena a curentilor de aer rece care circula pe fiecare nivel in parte, atat prin peretele din spate, cat si prin usa frigiderului. Astfel, se obtine o temperatura uniforma in toate zonele frigiderului, cu exceptia sertarelor cu temperaturi speciale. Acestea sunt cateva din calitatile aparatelor frigorifice Bosch, care pot fi gasite la preturi promotionale la magazinul Marcovil.

Pret unic pentru aparatele de aer conditionat

Reduceri de pret se inregistreaza si la aparatele de aer conditionat, preturi care sunt unice pe piata constanteana. Astfel, aparatele de aer conditionat de 9000 BTU se pot procura la un pret de 13.999.999, cele de 12000 BTU la un pret de 16.999.999, iar aparatele de aer conditionat de 18000 BTU la pretul de 28.999.999. Tehnologia americana, compresorul Mitsubishi, montajul si transportul gratuit fac din aceste produse cea mai buna oferta de pe piata. Facilitatile acordate de catre Marcovil nu se opresc aici. Produsele Samsung, General Electric, Bosch se vand cu o reducere de 15 la suta pana la 1 septembrie. Asa cum se poate vedea, Marcovil se dovedeste a fi unul dintre magazinele de marca ale Constantei, in care gasesti absolut tot ceea ce te intereseaza in domeniul electronicelor si electrocasnicelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii