Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TeG-Perry.... si atat

ro

19 Jan, 2010 21:38 18543 Marime text

teg0.jpgCine este TeG-Perry?

Căpitanul echipei The Elder Gods și un gamer înrăit.

De cand ai început să joci counter-strike? A fost dragoste la prima vedere?

Joc CS de prin 2000 - 2001, perioada cănd jucam starcraft hardcore.Am descoperit Counte-Strike-ul prin internet cafe-uri și oricum eram pasionat de shootere jucănd Quake I, II si III, Duke Nukem, Doom, tot ce era mai interesant în perioada aia.

La CS m-a fascinat conceptul de joc de echipă și introducerea sistemului prin care îți poți cumpăra la alegere gear-ul dorit.

Cu ce-ți ocupi timpul din fața calculatorului?

În ultima perioadă m-am apucat foarte serios de poker online și anume Texas holdem... lucru care îmi ocupă majoritatea timpului atunci cănd nu avem antrenament la CS.

Echipa -TeG- este cea mai titrată și cea mai cunoscută echipă din Romănia. Care e secretul?

Secretul nostru constă în foarte multe antrenamente, skill individual și mentalitatea in-game.Suntem toți prieteni înainte de toate și am încercat pe căt posibil să nu facem schimbări în echipă. Folosirea unui singur line-up contează foarte mult la CS.

Unde vă antrenați/jucați?

Momentan ne antrenăm din Wired Internet & Games, situat față în față cu Facultatea de Drept din București pe bulevardul Regina Elisabeta.Avem acolo o cămăruță separată de unde ne antrenăm în liniște. Pănă acum căteva luni am avut, timp de 3-4 ani, un apartament privat închiriat de unde ne antrenam; în momentul de față cautăm altă locație unde să ne mutăm pc-urile.

Pe plan național ați avut mereu în vedere prima poziție a clasamentelor de profil. Internațional nu se poate mai mult?

Internațional am ocupat locu 4 la WCG in 2003 în Seoul, Koreea, locul 3 la ECG 2006 în Germania, la Hanovra și mai avem căteva locuri 3 în Atena, locul 2 la Brno în Cehia. Am avut căteva perioade foarte bune în cariera noastră de gameri însa legislația din Romănia și situația financiară din țară nu ne ajută să ne ducem pasiunea la urmatorul nivel.

teg2.jpgAdu-ți aminte de un moment memorabil ca jucator de counter-strike într-un meci oficial.

Sunt multe momente frumoase de cănd mă joc cs și acum îmi vine în minte concursul de calificare la WCG 2003 organizat de PGL la ROMEXPO unde echipa TeG a reușit să se califice la toate jocurile puse la bătaie: Counter-Strike, Warcraft 3, Starcraft și FIFA, dacă nu mă înșel. Un moment cu adevărat special pentru noi.

Cum îți place GameX TV și ce ți-ai propus acolo?

Este un proiect foarte interesant și încercăm să aducem jocurile video pe cablu TV. Acest fenomen este foarte cunoscut în străinatate și noi care suntem toți gameri visăm de foarte mult timp să stăm pe canapea și să vedem la TV jocul preferat, competiția mult asteptată sau știri despre cele mai noi jocuri apărute. Aici puteți urmării emisiunea eS (e-sports) unde eu sunt gazdă și care vă aduce cele mai noi stiri din lumea gaming-ului din Romania și internațional.

Ai avut vreodată ceva de demonstrat celor care susțin că SeDaN ar fi cel mai bun aim-er din țară?

Sedan nu este cel mai bun aim-er din țară , el intră la categoria cel mai bun AWP din tara. Este un jucător extraordinar și m-a impresionat de multe ori cand am avut plăcerea să joc cu el în echipă.

În afară de jocul propriu-zis, îți mai îmbunătățești acuretațea și cu altceva?

Mai joc Quakelive și pentru îmbunătățirea aim-ingului mă joc pe serverele de respawn.

Cănd va reintra -TeG- Perry înapoi în pluton? (vei redeveni un om normal)

Nu știu, este o întrebare mult prea grea pentru mine acum :d

Echipa Națională de counter-strike are o țintă anul acesta?

Nu am avut rezultate notabile cu echipa națională, vom încerca să participăm la toate competițiile și să reprezentăm Romănia căt mai bine.

Ce faceți cu premiile pe care le căștigați?

În trecut multe dintre premiile pe care le căștigam erau reinvestite în CS, ne plăteam deplasările singuri la concursurile din străinatate la care eram invitați, în lipsa sponsorilor.

Cănd va deveni -TeG- o organizație profesionistă?

Ne luptăm să ajungem la statutul de organizație profesionistă de foarte mult timp însă legislația din Romănia nu recunoaște jocurile electronice de nici un fel. Sperăm în continuare.

Îți mulțumim, succes în continuare.

Și eu vă mulțumesc și vă urez La mulți ani și un an nou foarte bun :d

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ulia eduard 12 Apr, 2013 15:44 va rog sa imi trimita cineva pe mail setarile esentiale la cs ca sa dus de tot:((
  • kindoze 30 Jun, 2011 18:29 baiatul asta e genial din punctul meu de vedere este cel mai bun din tara la cs iar pe locul al doilea e sedan. Bafta perry si pacat de legislatia romana ca nu recunoaste cs ca fiind un sport virtual. Poate faceti rost de id lui de mess si mi-l dati si mie la id kindoze_llg bafta incontinuare
  • CoNel 23 Feb, 2011 02:19 "gamer inrait"joaca poker si CS =)) buna asta
  • MarIanO 10 Jul, 2010 15:15 As vrea si eu id de steam al lui perry sau ceva cu care sa pot vb cu el.Am sa il intreb ceva in legatura cu csu
  • FaN#TeG 06 Jul, 2010 13:20 este cel mai bun din romanaia ;) merita tot respectul din lume Bafta lor ... cand o sa ajungeti ca ei atunci sai criticati :) BAFTA PERRY
  • alex-- 26 Jan, 2010 11:03 sa trezit si ener sa comenteze ceva aiurea, in fine bafta in continuare PeRRy, atat tie cat si echipei in care joci !
  • dex 19 Jan, 2010 18:56 Foarte simplu si modest mi se s`a parut baiatul asta; tot respectul pentru el !