Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre gaming cu Perry

ro

27 Jan, 2010 12:49 3019 Marime text

gamer_1.jpgPeRRy, prezentatorul emisiunii noastre de pro-gaming ES, a acordat un interviu pentru editia online a ziarului Ziua de Constanta.

Acolo PeRRy a vorbit despre lucrurile care l-au indepartat de StarCraft si l-au facut sa se apuce de Counter-Strike, el spunand ca a fost fascinat de conceptul de "joc de echipa".
Un alt subiect abordat a fost lipsa sponsorilor pentru echipele de pro-gaming romanesti si faptul ca banii castigati la competitii se duc de multe ori in deplasarile la care erau invitati TeG, dar si colaborarea lui PeRRy cu site-ul nostru.

Desi ne ciocnim la cafea aproape in fiecare zi la GameX, m-am gandit ca e o idee buna sa-l descos putin despre interviul acordat site-ului Ziua de Constanta, despre cum a ajuns sa-l acorde si despre cum e sa fii o mica/mare vedeta in peisajul local de gaming.

Muffin: Salut din nou pe ziua de azi. Cum de te-ai nimerit in paginile virtuale a unui site constantean?
PeRRy: Buna Ana, m-am nimerit pe siteul din Constanta prin intermediul unor prieteni si totodata pentru ca site-ul ziarului a deschis de curand o sectiune de e-sports.
Muffin : Esti deja obisnuit cu felul in care decurge un interviu si cu atentia primita din partea presei?

PeRRy: De la fiecare interviu astept intrebari cat mai surprinzatoare, multe se repeta si normal nu prea ai cum sa dai aceleasi raspunsuri si devine plictisitor. Nu pot spune ca sunt obisnuit, imi face placere si ma bucur ca exista oameni interesati de parerea mea.
Muffin: Vorbind de interesul manifestat de presa pentru acest domeniu, ti se pare ca a crescut sau a scazut fata de alti ani?
PeRRy: Odata cu rezultatele bune din ultima vreme a gamerilor romani si cu odata cu aparitia GameX TV pot spune ca este o mediatizare din ce in ce mai mare a industriei gamingului.

Muffin: Crezi ca mediatizarea echipelor va ajuta sa va gasiti sponsori mai buni sau pana acum nu a influentat cu nimic acest aspect?

PeRRy: Nu se stie niciodata de unde apare un sponsor sau cum ajunge la urechile unui om important aceasta miscare... asa ca noi tot speram si participam cu interes la orice activitate in domeniu.
Muffin: Care a fost cea mai ciudata intrebare primita in cadrul unui interviu? (in afara de asta, vreau sa spun)

PeRRy: Acum imi vine in minte doar una amuzanta si anume daca imi plac fetele :D
Muffin: Te-ai obisnuit cu aparitiile in presa sau iti suni prietenii sa le spui "Uite-mi poza aici!"? Cat de greu e sa te obisnuiesti cu o astfel de atentie, atat a ziarelor/site-urilor cat si a fanilor?

PeRRy: Pot spune ca deja m-am obisnuit si e placut sa ai fani dar poate fi si foarte enervant cateodata pentru ca nu am numai fani :D ... nu imi sun prietenii dar mai dau un mass pe mess.
Muffin: Multumesc pentru raspunsuri, te las acum sa te intorci la antrenamente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii