Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Taverna Sârbului" vă aşteaptă la sărbătoare cu must şi vin fiert

ro

13 Oct, 2011 01:00 3716 Marime text

taverna.jpg Timp de trei zile, pe 13, 14 şi 15 octombrie, restaurantul „Taverna Sârbului" organizează „Serbările toamnei".

În acest sens, „Taverna Sârbului" invită constănţenii la o sărbătoare de neuitat cu must şi vin fiert din partea casei, bucate tradiţionale sârbeşti. Distracţia şi voia bună vor fi întreţinute de interpreta Maria Dragomiroiu. Situat lângă campusul Universităţii Ovidius, aproape de intrarea în staţiunea Mamaia, pe strada Rubinului nr. 13, restaurantul „Taverna Sârbului" s-a deschis în luna ianuarie a acestui an, aducând un element de noutate pe piaţa serviciilor din Constanţa. Restaurantul este amenajat şi decorat într-un ansamblu de tradiţional şi actual, incluzând elemente specifice tavernelor, dar şi detalii de design modern. „Taverna Sârbului" are amenajată o parcare imensă, păzită, astfel că nu lipseşte niciun detaliu pentru care o seară petrecută la restaurant să nu se transforme într-o amintire de neuitat.

Nu trebuie să uitaţi că, în seara zilei de joi, 13 octombrie a.c., va avea loc extragerea prin care se va desemna câştigătorul concursului organizat de ZIUA de Constanţa şi Taverna Sârbului. Premiul: o cină pentru două persoane la restaurantul Taverna Sârbului

Telefon pentru rezervări: 0731/353.353

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii