Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:14 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ajutor de bucătar de la Taverna Sârbului s-a accidentat în timp ce era la serviciu. ITM Constanța face cercetări

ro

21 Nov, 2017 14:53 1061 Marime text
În data de 16.11.2017 ora 18:30 la SC Taverma Sârbului CDC SRL Constanța a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui lucrător.
 
Potrivit inspectorilor ITM Constanța, Eduard S., de 20 de ani, este angajat ca ajutor de bucătar.
 
Din investigațiile effectuate s-a stability că, în timpul desfășurării activității, lucrătorul s-a accidentat suferind o entorsă la nivelul genunchiului drept. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către societatea angajatoare în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii