Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesta Marmura şi Travertin - calitate inegalabilă la preţ de producător

ro

02 Jun, 2013 23:31 16580 Marime text
Deschis în luna octombrie a anului 2009, depozitul de piatră naturală al societăţii Mesta Marmură şi Travertin SRL, situat în zona CET, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 125, oferă clienţilor săi cea mai variată gamă de produse de cea mai bună calitate, importate direct de la cele 3 fabrici din Turcia, unde Mesta Travertine & Marble deţine 25 de cariere de marmură, travertin şi onix.

Produsele puse la dispoziţia clientului constănţean şi-au căpătat deja notorietatea pe plan local şi nu numai, la acest moment fiind distribuite în întreaga Românie.

showroom-bucuresti.jpgÎn luna iunie a acestui an, am deschis un al doilea depozit şi showroom în Bucureşti, în Pantelimon, unde clienţii noştri vor găsi toate tipurile de marmura, travertin, onix, granit şi piatră naturală pe care le comercializăm.

Mesta şi-a început activitatea de producţie în 1997 şi continuă încă să producă 21.000 mp de placi brute/luna de marmură şi travertin în aceeaşi fabrică. Între timp, în anul 2005, s-a investit în achiziţionarea unui spaţiu de 12.500 mp, închis cu o curte de 60.000 mp, localizat în zona industriala din Elaziğ/ Turcia. Această nouă fabrică şi-a început activitatea în 2006 şi a ajuns la o capacitate de producţie de 1.000.000 mp de lastre, placaj şi mozaic într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Mesta Marmura şi Travertin, cu o tehnologie de ultimă oră, utilizează doar materie brută de prima calitate, creând noi produse cu designuri elitiste pe piaţa pietrei naturale.

Putem livra la comandă oriunde în România, orice tip de piatră naturală, trepte, glafuri, blaturi, lavoare, căzi, fântâni, statui, coloane etc., iar satisfacţia clienţilor noştri este primordială pentru societatea noastră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sc marm catalin 25 May, 2017 08:42 as dori o colaborare cu piatra naturala pentru o ezpozitie la severin firma a se ocupa cu prelucrare marmura .