Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MESTA Marmură & Travertin, piatră de calitate, la preț de producător

ro

17 Oct, 2022 00:00 2370 Marime text

CALITATE LA PREȚURI DE PRODUCĂTOR


Cu o activitate de peste 13 ani, Mesta Marmura & Travertin, își menține poziția de lider pe piața de piatră naturală prin profesionalism imbatabil, experiență și echipamente de ultimă generație. Mesta Marmura&Travertin dispune de curți și depozite ce se întind pe o suprafață de 13.000 mp în Constanța și peste 5000 mp în București.  În anul 2021 compania a raportat o cifră de afaceri de aprox 10 mil euro, cu zeci de salariați la activ.
 

ÎNCREDERE ÎN VIITOR


Viitorul este un aspect foarte important în viziunea Mesta. În acest sens, se află în lucru un amplu proiect de extindere locală la nivel de municipiu Constanța. Vorbim de construirea unei clădiri noi care va încorpora un depozit, o fabrică și birouri pe patru etaje, unde vor fi folosite numai materiale de înaltă calitate, Aceasta clădire va deveni, incontestabil, cartea de vizită Mesta.
 

MEDIUL, PRIORITATE PENTRU MESTA


Mesta Marmura & Travertin a obtinut statutul de Green Factory datorita atentiei pe care o acorda mediului si investitiilor constante in masuri menite sa creasca gradul de protectie a mediului. Fenomenul producerii prafului in zona este strict controlat. Sunt folosite panouri fotovoltaice care pot sustine intreaga activitate a biroului, si utilaje pentru filtrarea apei. Din punct de vedere tehnologic, Mesta Marmura & Travertin se poate mandri cu cea mai buna fabrica din Sud-estul Europei.

EXPANSIUNE CATRE OCCIDENT


CALITATE. Ca și producător de obiecte și produse din piatră naturală, Mesta și-a câștigat renumele în industria pe care o reprezintă prin calitatea serviciilor, promptitudine, și varietatea gamei de produse pe care o deține. Mesta Marmură și Travertin produce, la o calitate ireproșabilă, travertin, granit, marmură, cuarț, onyx, pietre naturale semiprețioase și nu numai!
 
DEZVOLTARE. Ca și producător de obiecte și produse din piatră naturală, Mesta și-a câștigat renumele în industria pe care o reprezintă prin calitatea serviciilor, promptitudine, și varietatea gamei de produse pe care o deține. Mesta Marmură și Travertin produce, la o calitate ireproșabilă, travertin, granit, marmură, cuarț, onyx, pietre naturale semiprețioase și nu numai!
 
PREZENȚA. Național, Mesta poate fi găsită atât pe portalul propriu, cât și în Dedeman, Leroy Merlin, Bricodepot, Brick, Hornbach, dar și pe Emag si OLX. Iar unele din exemplele cele mai bune din portofoliu sunt Aeroportul Băneasa, Aeroportul Brașov, Casa Armatei, Fratelli Constanța, Ana Tower, Novum by The Sea și multe altele.

Totodată, Mesta poate produce și lucrări care pot depăși bariera artei, așa cum se poate vedea în imaginile de mai jos - cu un design și o tehnică deosebite, a fost produs unul dintre cele mai frumoase lucrări de creație pentru unul din clienții Mesta. 


 

INVESTIȚII


Mesta Marmura & Travertin a demarat in anul 2018 o serie de investitii cu o valoare totala de peste 1 milion euro cu rezultate vizibile inca de la inceput. Investitia a vut ca scop cresterea productivitatii companiei si modernizarea echipamentelor. Astfel, au fost achizitionate 13 utilaje si echipamnte tehnologice de ultima generatie folosite la executia de produse din ceramica si piatra naturala. Deasemenea, s-a investit si in realizarea unei platforme de comert electronic si in participarea la un targ international de profil.
 

ECHIPA MESTA


„În cadrul companiei noastre beneficiați de proiectare și design pentru locuința dumneavoastră, spațiul de lucru, hotel sau orice alt proiect ce implică produse din piatră naturală. Designerii noștri vă pot ajuta cu ușurință doar prin trimiterea unui e-mail folosind formularul de pe pagina de contact site-ului nostru, mestamarmura.ro . Informațiile vor ajunge direct la noi, iar în scurt timp veți putea beneficia de o proiecție care se va ridica si la cele mai inalte standarde de exigenta." transmit reprezentatii Mesta.
 

CUM PUTETI AJUNGE LA MESTA?


Pe piața din România Mesta are showroom-uri la Constanța, pe șoseaua Industrială nr. 3, zona CET, cât și în Otopeni, pe Calea Bucureștilor nr. 79A. Echipa de vânzări le oferă toate detaliile necesare, iar clienții primesc recomandări, în funcție de amenajarea pe care doresc să o facă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii